• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Magny-Cours: Αγώνας Superpole
Νίκη Razgatlioglu με διαφορά σχεδόν 2 δευτερολέπτων
Νέα 11/09/2022 - 12:53

Η αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTIL FIM συνεχίστηκε την Κυριακή στο Circuit de Nevers Magny-Cours καθώς ο Toprak Razgatlioglu πήρε μια δύσκολη νίκη κατά τη διάρκεια του αγώνα Tissot Superpole του Pirelli French Round. 


Ο Razgatlioglu είχε μια κακή εκκίνηση κάνοντα σούζα όταν τα φώτα έσβησαν και έπεσε στην τέταρτη θέση, αλλά σύντομα μπόρεσε να αντεπιτεθεί, περνώντας τον Scott Redding για την τρίτη θέση, πριν επιτεθεί στον Jonathan Rea στον 4ο γύρο στη στροφή 180 μοιρών. Στον 6ο γύρο, πέρασε τον επικεφαλής του αγώνα, Alvaro Bautista, στην 13η στροφή για να πάρει το προβάδισμα και από εκεί και πέρα επέκτεινε τη διαφορά του σε σχεδόν δύο δευτερόλεπτα μετά από 10 γύρους.

Ο Bautista πήρε την δεύτερη θέση μετά από μια μάχη στον τελευταίο γύρο με τον Rea, με τον Βορειοϊρλανδό να κάνει μια κίνηση στην 13η και στην 15η στροφή, αλλά ο Bautista μπήκε από την εσωτερική του έξι φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο σικέιν για να παραμείνει στη δεύτερη θέση με τον Rea στην τρίτη. Αυτό σημαίνει ότι ο Razgatiloglu πήρε την 25η νίκη και το 70ο βάθρο του, ενώ ο Bautista πήρε την 45η του νίκη. Ο Rea κατέκτησε το 231ο βάθρο της καριέρας του.

Η δεύτερη σειρά δεύτερου αγώνα, θα περιλαμβάνει τον Alex Lowes και τον Scott Redding αφού οι δύο Βρετανοί αναβάτες είχαν μια μάχη διαρκείας για την τέταρτη θέση, με τον Lowes να βγαίνει στην κορυφή αυτής και τον Redding να περιορίζεται στην πέμπτη θέση. Ο Axel Bassani θα ολοκληρώσει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, έχοντας πάρει την έκτη θέση στον αγώνα Superpole.

Ο Michael Ruben Rinaldi πήρε την έβδομη θέση, αφού έδωσε μάχες με τον Bassani, με τον Αμερικανό Garrett Gerloff να διεκδικεί την όγδοη θέση και τον Loris Baz να παίρνει την ένατη.

Ο Xavi Vierge είχε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το ελαστικό SCQ για να κερδίσει θέσεις στον αγώνα των 10 γύρων, αλλά μια πτώση στην 5η στροφή στα μισά του αγώνα έβαλε τέλος στην προσπάθειά του να βρεθεί στις πρώτες τρεις σειρές της εκκίνησης. 

Επόμενο άρθρο »

Gardner: Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Moto2 ή στα Superbikes

« Προηγούμενο άρθρο

Ελληνική απόβαση στο Mugello!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα