• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gardner: Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Moto2 ή στα Superbikes
Θέλω απλά να επιστρέψω στην μάχη για την νίκη
Νέα 11/09/2022 - 14:17

To τεστ του Misano για τους Remy Gardner και Darryn Binder θα μπορούσε να είναι το τελευταίο τους στα MotoGP. Δεν υπάρχει θέση στην μεγάλη κατηγορία και για τις δύο, οπότε ψάχνουν γύρω τους για να καταλάβουν σε ποιο πρωτάθλημα θα καταλήξουν την επόμενη σεζόν.

Ο Αυστραλός αναβάτης δοκιμάζει τα νερά στην Moto2 (εκεί που πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2021) και επίσης στα Superbikes, ενώ η ενδιάμεση κατηγορία είναι η πιο πιθανή επιλογή για τον αναβάτη από τη Νότια Αφρική, ο οποίος πήδηξε από την Moto3 κατευθείαν στα MotoGP.

"Ο Paco Sanchez αξιολογεί τις επιλογές του. Ψάχνουμε για το καλύτερο που θα μου επιτρέψει να επιστρέψω στον αγώνα για τη νίκη", εξήγησε ο Remy. "Δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι στην Moto2 ή στα Superbikes, αλλά έχω εμπιστοσύνη στον μάνατζέρ μου".

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για να ανακάμψει από το σκληρό χτύπημα που δέχτηκε ο Gardner από την KTM, η οποία του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

"Το να φτάσω εδώ είναι το όνειρο για το οποίο πάλεψα όλη μου τη ζωή. Τα κατάφερα και η πρώτη εβδομάδα μετά τα νέα ήταν δύσκολη, αλλά υπάρχει μια ζωή έξω από τους αγώνες και συνεχίζεται. Τα πράγματα συμβαίνουν πάντα για κάποιο λόγο. Θέλω να απολαύσω τους τελευταίους μου αγώνες στα MotoGP όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί δεν ξέρω αν θα επιστρέψω".

Ο Wayne Gardner, Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 500cc το 1987, τάχθηκε στο πλευρό του γιου του, ρίχνοντας όλη την ευθύνη στον Ισπανό μάνατζερ που δεν μπόρεσε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο Remy διαφωνεί.

"Είναι ο μπαμπάς μου, τον αγαπώ, αλλά δεν έχει εμπλακεί στην καριέρα μου από πέρυσι. Δεν θέλω να μιλήσω για προσωπικά πράγματα", κατέληξε.

Όσο για τον Binder, τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο καθορισμένα και σύντομα αναμένεται ανακοίνωση για το μέλλον του.

"Το σχέδιό μου είναι να πάω στην Moto2. Ο μάνατζέρ μου εργάζεται σκληρά για να μου βρει ένα καλό μέρος. Νομίζω ότι σύντομα θα μάθουμε πού πηγαίνω", είπε.

Μετά το σοκ της μετάβασης από μια μοτοσυκλέτα Moto3 50 HP σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP σχεδόν 300 HP, ο Darryn θα κάνει ένα βήμα πίσω.

"Μετά την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας MotoGP, δεν νομίζω ότι κάτι άλλο θα είναι πιο γρήγορο". είπε αστειευόμενος.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Magny-Cours Δεύτερος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Magny-Cours: Αγώνας Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα