• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nέα Ducati Diavel V4
Κατασκοπευτικές φωτογραφίες
Νέα Αγοράς 21/09/2022 - 00:28

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ορισμένες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, από δοκιμές στο δρόμο, μιας καμουφλαρισμένης Ducati Diavel.

Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας δοκιμών προκύπτει ότι η νέα Diavel θα κινείται από μια έκδοση του Granturismo V4 της Multistrada που αποδίδει 170 ίππους και έχει το πλεονέκτημα των ιδιαίτερα μεγάλων χιλιομετρικών διαστημάτων ανάμεσα στα σέρβις που φτάνουν τα 60.000 χιλιόμετρα.

Άλλα στοιχεία που προσέξαμε είναι το μπροστινό πλαίσιο που παραμένει χωροδικτύωμα, τα 2 δισκόφρενα εμπρός που δείχνουν ίδια με αυτά της Multistada V4, τους νέους τροχούς με 5 μπράτσα  και την ιδιαίτερη εξάτμιση με τα 4 τελικά που ξεχωρίζει το νέο μοντέλο με τον V4 κινητήρα από το προηγούμενο με τον V2.

Τέλος, η συνολική εικόνα της μοτοσυκλέτας δοκιμών και το λογότυπο «Diavel V4» ραμμένο στη σέλα, μας δείχνουν ότι η μοτοσυκλέτα είναι στο τελικό στάδιο δοκιμών και μάλλον θα είναι ένα από τα μοντέλα 2023 που θα παρουσιάσει η Ducati σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς διαδικτυακών παρουσιάσεων DWP 2023.

Επόμενο άρθρο »

Ήρθε η νέα Brixton Cromwell 1200

« Προηγούμενο άρθρο

Αναλυτική παρουσίαση των στόχων της Honda για τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα