• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SYM ROADTRIP 2022 – Tour to the French Alpes
Νέα Αγοράς 28/09/2022 - 20:49

Ήδη το εντυπωσιακό SYM ROADTRIP 2022 – "Tour to the French Alpes" βρίσκεται ακριβώς στο μισό της διαδρομής και μέχρι τώρα οι εμπειρίες που έχουν αποκομίσει οι 27 συμμετέχοντες είναι αντάξιες των προσδοκιών ενός τέτοιου μεγάλου και καλά οργανωμένου ταξιδιού.

Η εκκίνηση δόθηκε πριν από έξι μέρες από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου τα δύο γκρουπ που ξεκίνησαν από όλες τις γωνιές της Ελλάδας επιβιβάστηκαν στο πλοίο για Ancona. Ήδη, έχουν κάνει το πρώτο πέρασμα από Ιταλία, έχοντας αφήσει το στίγμα του SYM ROADTRIP 2022 στην Perugia, τη Σιένα, τη Φλωρεντία, τη Γένοβα, την Πίζα και τη La Spezia, πατώντας στη συνέχεια τις ρόδες των scooters της SYM στην Κυανή Ακτή. Περνώντας από το κοσμοπολίτικο Μονακό, τη Νίκαια και τις Κάννες, θα βάλουν πλώρη για το ψηλότερο ασφάλτινο πέρασμα της Ευρώπης που βρίσκεται στις γαλλικές Άλπεις, στην Col de la Bonette.

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν αναμετρηθεί με όλα τα στοιχεία της φύσης, με τα 27 παντός καιρού SYM scooters να βγαίνουν αλώβητα, ενώ επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά στην πράξη την αξιοπιστία, την άνεση και την οικονομία στην κατανάλωση που προσφέρουν στους αναβάτες τους.

Όταν αυτό που κάνεις το κάνεις με πραγματική αγάπη και ουσιαστική γνώση, τότε το κάνεις σωστά. Αυτό φανερώνει η συμμετοχή τόσα χρόνια των συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στα ROADTRIPS της SYM. Αυτό μεταφράζεται σε ολοκληρωμένη ενημέρωση των πελατών για τις ιδιαίτερες δυνατότητες κάθε μοντέλου προκειμένου να γίνει η σωστή επιλογή από μεριάς τους.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ “μοτοσυκλετιστών”, διότι  οι συνεργάτες που ανήκουν στο εξειδικευμένο δίκτυό μας, είναι άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν το δίκυκλο. Αυτό είναι το  ένα από τα “μυστικά” της εταιρείας.

Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://roadtrip2022.sym.gr/ μπορείτε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μαζί με φωτογραφίες για την κάθε μέρα ξεχωριστά, καθώς και τη διαδρομή που έχουν διανύσει τα 27 scooters της SYM πάνω στο χάρτη, καθώς και μέσα από τα κανάλια των social media της εταιρείας.

Επόμενο άρθρο »

Ducati World Première 2023 Επεισόδιο 3: Unlock Earth

« Προηγούμενο άρθρο

H Yamaha μέλος του Swappable Batteries Motorcycle Consortium

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα