• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto2 ΕΔ2
O Jake Dixon περνάει στην πρώτη θέση
Νέα 30/09/2022 - 11:36

Ο Jake Dixon, τερμάτισε στην πρώτη θέση των δοκιμών της Παρασκευής για την Moto2 στο Grand Prix OR Thailand. Χωρίς να επαναπαύεται στις δάφνες του λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Dixon σημείωσε 1:36.280 που τον άφησε 0,173 δευτερόλεπτα μπροστά από τους υπόλοιπους στο Chang International Circuit. Ο Alonso Lopez πήρε την δεύτερη θέση και ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Augusto Fernandez, έκανε αρκετά για να είναι τρίτος ταχύτερος πριν από την πτώση του στα τελευταία στάδια. Ο Ai Ogura τερμάτισε έβδομος στα φύλλα χρόνου και, σε περίπτωση βροχής το πρωί του Σαββάτου, περνά με ασφάλεια στις ΚΑΤ2.

Ωστόσο, ήταν ο ήλιος που καλωσόρισε τη μεσαία κατηγορία για τις ΕΔ2, και ο Pedro Acosta ήταν ο πρώτος που βελτίωσε το σημείο αναφοράς του Fernandez από τις ΕΔ1, όταν σημείωσε 1:36.750 μόλις στα πρώτα 8 λεπτά. Ο Somkiat Chantra είχε μια πρώιμη πτώση αλλά επέστρεψε και ανέβασε τον ρυθμό στο 1:36.597, πριν ο Lopez αναπηδήσει μετά από μια απογοητευτική πρώτη περίοδο δοκιμών - όταν η Boscoscuro του είχε ένα τεχνικό πρόβλημα - για να πάρει την πρώτη θέση με ένα 1:36.453. Ο Dixon, ωστόσο, θα πήγαινε πιο γρήγορα από όλους με 8 λεπτά να απομένουν για το τέλος. 


Ο Dixon και ο Lopez τερμάτισαν λοιπόν πρώτος και δεύτερος, με τον Fernandez τρίτο με 1:36.564. Ο προαναφερθείς χρόνος γύρου του Chantra τον άφησε τέταρτο, μπροστά από τους Pedro Acosta, Tony Arbolino και Ai Ogura με 1:36.725. Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Jorge Navarro, Jeremy Alcoba και Fermin Aldeguer.

Ο Filip Salac βρίσκεται προσωρινά στις ΚΑΤ2, παρά την πτώση του στην τρίτη στροφή, με πέντε λεπτά να απομένουν. Είναι 11ος, μπροστά από τον Albert Arenas, τον Joe Roberts και τον Cameron Beaubier. 


Ο Aron Canet , ωστόσο, είναι εκτός των κορυφαίων 14 μετά από μια δεύτερη πτώση σήμερα. Ο Ισπανός είναι 16ος και ένας άλλος αξιοσημείωτος αναβάτης που θα ελπίζει ότι η βροχή θα μείνει μακριά το πρωί του Σαββάτου είναι ο πρώην επικεφαλής του Πρωταθλήματος, Celestino Vietti, ο οποίος στην 18η θέση στα φύλλα χρόνου. 

Επόμενο άρθρο »

Buriram: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα