• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto3 KAT
Στην pole position με νέο ρεκόρ γύρου ο Dennis Foggia
Νέα 01/10/2022 - 10:33

Ο Dennis Foggia σημείωσε νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου στις ΚΑΤ2 της Moto3 στο OR Thailand Grand Prix. Λίγες ώρες μετά την επίτευξη ενός νέου σημείου ρεκόρ στις ΕΔ3 στο Chang International Circuit, ο αναβάτης της Leopard Racing σταμάτησε το χρονόμετρο άλλα 0,007 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα για να διεκδικήσει την pole position με 1:42,077. Η τελευταία του επίθεση έριξε τον Jaume Masia από την pole position, με τον Ayumu Sasaki να μοιράζεται την πρώτη σειρά μαζί τους, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε πολύ πιο πίσω για να βρούμε τους διεκδικητές του τίτλου. Και οι δύο αναβάτες της Gaviota GASGAS Aspar Team πέρασαν από τις ΚΑΤ1 και ενώ ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Izan Guevara, ήταν τελικά 11ος όταν τελείωσαν οι ΚΑΤ2, ο ομόσταυλός του, Sergio Garcia, δεν κατάφερε καν να προκριθεί στις ΚΑΤ2.

Ο Sasaki σημείωσε το πρώτο σημείο αναφοράς στις ΚΑΤ2 με 1:42.486 στον πρώτο του γρήγορο γύρο πριν ο Foggia πάρει την πρώτη θέση με 1:42.466. Εν τω μεταξύ, ο Guevara βγήκε με μεταχειρισμένα ελαστικά, εν αγνοία των αρκετών αναβατών που αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν. Ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος μπήκε αμέσως στα pits πριν βγει με νέο ελαστικό, στα μισά της περιόδου δοκιμών. 

Στη συνέχεια ο Guevara πέρασε στην έβδομη θέση με 1:43.175, αν και ο Ryusei Yamanaka κατάφερε να μπει στο slipstream του και αμέσως τον έσπρωξε πίσω στην όγδοη θέση κάνοντας 1:43.084 για να περάσει έκτος. Ήταν μια κάπως παρόμοια ιστορία στον επόμενο γύρο, όταν ο Guevara ανέβηκε στην έκτη θέση με 1:43.047 και ο Yamanaka τον χρησιμοποίησε ως σημείο αναφοράς για να φτάσει στην τέταρτη θέση με 1:42.986.


Μέχρι να πέσει η καρό σημαία. ο Masia δεν είχε καταγράψει καθόλου χρόνο, αλλά μετά έκανε έναν αρκετά καλό γύρο – ένα 1:42.369 που ήταν στην πραγματικότητα αρκετά καλό για να τον φέρει στην pole position, μέχρι που ο Foggia έκανε άλλο ένα ρεκόρ γύρου. Ο Sasaki τερμάτισε τρίτος χάρη στον αρχικό του χρόνο, μπροστά από τους Stefano Nepa, Diogo Moreira, Daniel Holgado, Riccardo Rossi, John McPhee, και τον Yamanaka να κλείνει την τρίτη σειρά της εκκίνησης. 

Ο David Muñoz ήρθε από τις ΚΑΤ1 για να βρεθεί στην κορυφή της τέταρτης σειράς και ο Guevara δεν κατάφερε να βελτιωθεί στον τελευταίο του γύρο, μένοντας στην 11η θέση. Ο Joel Kelso προκρίθηκε στη 12η θέση, μπροστά από τους Taiyo Furusato, Andrea Migno, τον ταχύτερο των ΚΑΤ1, Lorenzo Fellon, Deniz Öncü και Kaito Toba, ενώ ο Tatsuki Suzuki ήταν 18ος.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: Moto2 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα