• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Δεν μπορούσα να χαλαρώσω ούτε μια στιγμή στον αγώνα
Η αρχή ήταν δύσκολη για όλους γιατί δεν υπήρχε ορατότητα
Νέα 03/10/2022 - 19:43

Ο Miguel Oliveira πέρασε από την 11η θέση στη σχάρα εκκίνησης για να παλέψει με τον Jack Miller για τη νίκη στον βρεγμένο αγώνα της Ταϊλάνδης, κάνοντας ένα αποφασιστικό πέρασμα για το προβάδισμα στην τελευταία στροφή του 14ου γύρου.

Ο Oliveira λέει ότι ο πρώιμος ρυθμός του Miller τον ανάγκασε να πιέσει δυνατά από την αρχή και δεν μπορούσε να χαλαρώσει ούτε μία φορά μπροστά λόγω του αναβάτη της Ducati.

"Ήταν σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας από ψυχική άποψη",  είπε ο Oliveira μετά την πέμπτη του νίκη στα MotoGP.

"Κάθε αγώνας σε βρεγμένο είναι δύσκολος γιατί ένα λάθος σου κοστίζει αρκετά και μπορεί να πέσεις. Άρα, ήμουν άνετος αλλά όχι πολύ".

"Νομίζω ότι ο Jack άσκησε επίσης μεγάλη πίεση και απομακρύνθηκε στην αρχή του αγώνα και με έκανε να είμαι πάντα σε κατάσταση επίθεσης μέχρι τον τελευταίο γύρο".

"Oπότε ήταν καλό γιατί δεν μπορούσα ποτέ να είμαι χαλαρός. Ήταν σίγουρα καλό. Η αρχή του αγώνα ήταν δύσκολη για όλους μας γιατί δεν μπορούσαμε να δούμε τόσα πολλά στις ευθείες και υπήρχε λίγη υδρολίσθηση. Αλλά ήταν καλά, δεν μπορώ να παραπονεθώ για άλλη μια νίκη στο βρεγμένο".

 

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη του Oliveira για τη σεζόν του 2022, έχοντας κερδίσει σε ένα παρόμοιο βρεγμένο Grand Prix στην Ινδονησία τον Μάρτιο μετά από μια πρόωρη μάχη με τον Miller.

Ο αναβάτης της KTM δεν έχει "εξηγήσεις" για το γιατί ήταν τόσο δυνατός σε βρεγμένους αγώνες φέτος, αλλά θέλει "να είναι πιο ανταγωνιστικός" στο στεγνό στο μέλλον έχοντας μπει μόλις μία πρώτη πεντάδα φέτος εκτός των νικών του.

"Συμβαίνει, υποθέτω", είπε ο Oliveira όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το πλεονέκτημά του στο βρεγμένο. "Δεν υπάρχουν περαιτέρω εξηγήσεις. Απλώς σχολιάζω ότι φυσικά θα ήθελα να είμαι πιο ανταγωνιστικός στο στεγνό σίγουρα. Αλλά εννοείται θα δεχθώ την νίκη στο βρεγμένο οποιαδήποτε μέρα και αν βρέχει θα το εκμεταλλευτώ".

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: O Martin με χτύπησε

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να αποφύγω τον Binder

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα