• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Intermot 2022 - Η Kawasaki αποκάλυψε την ηλεκτρική EV
και ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το μέλλον
Νέα Αγοράς 05/10/2022 - 13:14

H Kawasaki Ευρώπης παρουσίασε στην Κολωνία μια πρότυπη ηλεκτρική Μοτοσυκλέτα, την Kawasaki EV. 

Την παρουσίαση έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kawasaki Motors Europe, κ. Masaya Tsuruno και παράλληλα ενημέρωσε για τα σχέδια της εταιρίας σχετικά με την ηλεκτροκίνηση άλλα και την εξέλιξη μιας νέας γενιάς θερμικών κινητήρων.

Αναφερόμενος στη δέσμευση του κ. Hiroshi Ito, προέδρου της Kawasaki Motors, να παρουσιάσει τουλάχιστον τρία ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως έως το 2022, ο κ. Tsuruno τόνισε ότι το πρωτότυπο - που εκτέθηκε μόνο για τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου - θα αποτελέσει τη βάση μιας μελλοντικής μοτοσυκλέτας παραγωγής.

Επίσης υπογράμμισε τη πίστη και δέσμευση της Kawasaki στους κινητήρες εσωτερικής καύσης, ο κ. Tsuruno πρόσθεσε ότι τόσο το E-fuel όσο και το Bio-fuel είναι ανάμεσα στα καύσιμα που εξετάζονται επιπλέον της σημαντικής έρευνας για το υδρογόνο ως πιθανή επιλογή καυσίμου με ουδέτερο ισοζύγιο εκπομπών άνθρακα.

Και, συνέχισε εξηγώντας ότι η εταιρεία εμπλέκεται ενεργά σε συνεργασίες που δεν περιορίζονται μόνο στον κόσμο των δύο τροχών, αλλά περιλαμβάνουν τόσο την αυτοκινητοβιομηχανία όσο και άλλες τεχνολογίες εστιασμένες στο μέλλον.

Κλείνοντας, ο κ. Tsuruno αποκάλυψε ότι η εταιρεία δεσμεύεται να ενισχύσει περαιτέρω τη μάρκα Kawasaki, να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, να συνεχίσει την έρευνα για την επίτευξη ουδέτερου ισοζυγίου εκπομπών άνθρακα εξερευνώντας κάθε πιθανότητα.

Επόμενο άρθρο »

Intermot 2022 - Νέα Honda CB750 Hornet  

« Προηγούμενο άρθρο

SYM ROADTRIP 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα