• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα σειρά Vespa GTS τώρα με δώρο αξεσουάρ αξίας έως 730€!
Νέα Αγοράς 21/10/2022 - 00:47

H NEA VESPA GTS ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΑ

Η νέα γκάμα Vespa GTS, εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα, με το μοναδικό στυλ Vespa να συνδυάζεται με μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων που ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση, υπογραμμίζοντας παράλληλα, τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε σε κάθε στυλιστική λεπτομέρεια.

Η νέα σειρά Vespa GTS διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό και αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις, με την κάθε μια να έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα: η κλασική και πολύ κομψή Vespa GTS, η σύγχρονη GTS Super, η δυναμική GTS SuperSport και η υπερ-τεχνολογική Vespa GTS SuperTech.

Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δύο διαφορετικούς, εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες, τον δημοφιλή και καταξιωμένο 1-κύλινδρο 125 i-get και τον 300 HPE (High Performance Engine), τον τελευταίο καρπό της τεχνολογίας κινητήρων του Ομίλου Piaggio.

Ωστόσο τώρα η ναυαρχίδα των μοντέλων Vespa γίνεται ακόμα πιο ελκυστική, αφού μπορείτε να την αποκτήσετε με δώρο πακέτο αξεσουάρ αξίας έως 730€! Mε την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου 125 ή 300 κυβικών από τη νέα σειρά Vespa GTS, αποκτάτε χωρίς επιπλέον χρέωση ένα από τα προτεινόμενα πακέτα γνήσιων αξεσουάρ για να προσαρμόσετε τη νέα σας Vespa στις δικές σας προτιμήσεις και να ενισχύσετε το επίπεδο άνεσης και λειτουργικότητας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Vespa  bit.ly/New-Vespa-GTS

Επόμενο άρθρο »

Νέα Ducati Streetfighter V4, V4S και αριθμημένη έκδοση SP2

« Προηγούμενο άρθρο

Η KSR Hellas παρουσίασε τη νέα Kawasaki KX250 και ανακοίνωσε την τιμή της

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα