• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα χρώματα 23ΥΜ για τις Honda CB650R και CBR650R
Νέα Αγοράς 28/10/2022 - 00:01

Η Honda ανακοίνωσε τους νέους χρωματικούς συνδυασμούς του 2023 για τα μεσαίας κατηγορίας τετρακύλινδρα 650 κ.εκ μοντέλα της, το γυμνό Neo Sports Café CB650R και το Super Sport CBR650R.

Η Neo Sports Café ​CB650R θα είναι, για το 23YM, διαθέσιμη σε δύο νέα χρώματα συμπεριλαμβανομένης μιας εντυπωσιακής ολόμαυρης έκδοσης.

Η γυμνή Neo Sports Café CB650R για το 23YM θα είναι διαθέσιμη σε δύο ολοκαίνουργια χρώματα, το Matt Dim Grey Metallic και το Matt Gunpowder Black Metallic.

Το τελευταίο αναδεικνύει τη «stealth» εμφάνιση του μοντέλου με μαύρες λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν καπάκια κινητήρα, και κυλινδροκεφαλής, μπότες πιρουνιού, πλαϊνά καπάκια, μανέτες και μοχλούς πίσω φρένου και ταχυτήτων.

Επίσης η CB650R θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη στα χρώματα Candy Chromosphere Red και Matt Jeans Blue Metallic.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί της Super Sport CBR650R παραμένουν ίδιοι με αυτούς του 2022 άλλα το μοντέλο του 2023 θα έχει ένα νέο πακέτο γραφικών.

Η CBR650R θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη σε Grand Prix Red και Matt Gunpowder Black Metallic, άλλα για το 2023 θα έχουν μαύρα καπάκια κινητήρα, και κυλινδροκεφαλής άλλα και νέα εντυπωσιακά γραφικά.

Ο χρωματικός συνδυασμός Matt Gunpowder Black Metallic διαθέτει νέες μπλε ανταύγειες στο ρεζερβουάρ, την ουρά και το φέρινγκ και ένα νέο κόκκινο ελατήριο αμορτισέρ. Το Grand Prix Red έρχεται με νέο μαύρο μπροστινό φτερό και καρενάκι με το logo της Honda σε έντονο κόκκινο που ταιριάζει με το επίσης κόκκινο ελατήριο του αμορτισέρ.

 

Επόμενο άρθρο »

Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επισκεφθήκαν τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati World Première 2023 Επεισόδιο 6: Dare to be Bold

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα