• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Valentino Rossi θα είναι στην Valencia
Για να υποστηρίξει τον Pecco Bagnaia
Νέα 27/10/2022 - 13:40

Πριν από ένα χρόνο, ο θρύλος των αγώνων μοτοσυκλέτας, Valentino Rossi, έριξε την αυλαία της τεράστιας καριέρας του στη Valencia, αλλά τώρα επιστρέφει εκεί, όπου μπορεί να δει έναν από τους αναβάτες της ακαδημίας του, VR46, να στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην μεγάλη κατηγορία. 

Ο Bagnaia στοχεύει να γίνει ο πρώτος Ιταλός πρωταθλητής MotoGP μετά τον Rossi το 2009 και ο πρώτος από την ακαδημία που θα κερδίσει στην κορυφαία κατηγορία.


Ο Rossi, τώρα 43 ετών, είναι εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής με επτά από αυτά τα Πρωταθλήματα να έχουν κατακτηθεί στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό τον φέρνει στην δεύτερη θέση όλων των εποχώ, πίσω μόνο από τον θρυλικό Giacomo Agostini.

O Bagnaia αυτή την στιγμή είναι 23 βαθμούς μπροστά από τον Fabio Quartararo στην βαθμολογία, καθώς φτάνουμε στον τελικό της σεζόν.

Μέχρι τώρα κατάφερε να κάνει μια εκπληκτική ανατροπή, ξεπερνώντας το προβάδισμα 91 βαθμών που είχε χτίσει ο Quartararo στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αλλά ο Bagnaia θα ελπίζει να αποφύγει μια εφιαλτική επανάληψη του τελικού του 2006, όταν ο Rossi, ο οποίος ήταν επικεφαλής της βαθμολογίας την τελευταία μέρα αφού με την σειρά του είχε ανατρέψει μια διαφορά 51 βαθμών, έπεσε και το Πρωτάθλημα πήγε στον Nicky Hayden.

Επόμενο άρθρο »

Η επιτροπη ασφαλείας εξήγησε το περιστατικό του Navarro

« Προηγούμενο άρθρο

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Quartararo μετά την Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα