• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lin Jarvis: Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι
Τα πάντα μπορούν να συμβούν στην Valencia
Νέα 30/10/2022 - 12:42

To Grand Prix της Valencia μοιάζει να είναι ένας απλός περίπατος προς τον τίτλο για τον Francesco Bagnaia και την Ducati. Η διαφορά που έχει χτίσει ο Ιταλός έναντι του Fabio Quartararo είναι τέτοιου μεγέθους που ο Γάλλος δεν έχει άλλη επιλογή από το να κερδίσει την Κυριακή και να ελπίζει ότι ο Bagnaia θα τερματίσει 15ος ή πιο πίσω. Ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας (νίκη Quartarararo και Bagnaia 14ος), το Πρωτάθλημα πηγαίνει στον αναβάτης της Ducati, ο οποίος έχει 7 νίκες φέτος, με τον Quartararo (μαζί με την ενδεχόμενη νίκη στην Valencia) να συγκεντρώνει 4 νίκες. 


Ο αναβάτης της Yamaha έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του όμως, μέχρι να πέσει η καρό σημαία το απόγευμα της Κυριακής, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Lin Jarvis, ο οποίος μπορούμε να πούμε ότι δεν είχε και την καλύτερη χρονιά του φέτος, μίλησε για το θέμα. Πέρα από την απόδοση της ίδιας της Μ1, είχε να αντιμετωπίσει την κακή απόδοση του Franco Morbidelli, ενώ και η δορυφορική ομάδα της Yamaha, RNF WithU, έχει περάσει από πολλές δυσκολίες και του χρόνου εγακταλείπει την Yamaha για την Aprilia. Mια δύσκολη χρονιά λοιπόν, αλλά υπάρχει ακόμα μια αχτίδα ελπίδας. Μια ανατροπή του Πρωταθλήματος όπως το 2006, μόνο που εκεί η Yamaha βρισκόταν στην πλευρά των ηττημένων στο τέλος. 

"Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι", ανέφερε ο Jarvis. "Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα, και αυτό δεν είναι εύκολο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θυμάμαι το 2006 όταν πήγα στην Valencia με τον Valentino Rossi".


"H ιδέα ήταν ότι ο Valentino θα κέρδιζε τον αγώνα, αλλά ο Vale έπεσε και ο Nicky Hayden πήρε το Πρωτάθλημα. Ξέρω ότι η Valencia είναι μια δύσκολη πίστα, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αυτή η πίστα δεν είναι εύκολη για εμάς, αλλά ο Fabio ξεκίνησε 12ος στην Sepang και τερμάτισε τρίτος. Με ένα σπασμένο δάκτυλο".


"Ήταν αρκετά εντυπωσιακό και νομίζω ότι αυτός ο αγώνας του έδωσε αυτοπεποίθηση. Θα δούμε τι θα συμβεί στην Valencia".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Ακόμα δεν έχω την δύναμη που θέλω

« Προηγούμενο άρθρο

Πρωταθλητής Βαλκανίων ο 13χρονος Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα