• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aνανεωμένη BMW R 1250 R Roadster μοντέλο 2023
Νέα Αγοράς 31/10/2022 - 22:13

Η BMW Motorrad παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση 2023 της R 1250 R Roadster, της γυμνής roadster BMW που φοράει την τελευταία σύγχρονη έκδοση του παραδοσιακού επίπεδου (boxer) δικύκλινδρου κινητήρα.

Η R 1250 R Roadster είναι μια γυμνή μοτοσυκλέτα στην πιο απλή της μορφή, σχεδιασμένη για απολαυστικές βόλτες σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές ή για μια σύντομη χαλαρωτική βόλτα μετά τη δουλειά. Τα δυνατά στοιχεία της R 1250 R είναι η ευελιξία, η άνεση και η χαρακτηριστική γεμάτη απόδοση του 1250 κ. εκ. boxer κινητήρα.

 

 

Η ανανεωμένη έκδοση του 2023 είναι εξοπλισμένη με νέο προβολέα full LED που έχει ενσωματωμένα φώτα ημέρας, νέα LED φλάς και νέο προαιρετικό κιτ μονόσελου. 

Ο θρυλικός 2κύλινδρος κινητήρας boxer έχει χωρητικότητα 1.254 cm3, αποδίδει 136 ίππους (100 kW) και χάρη στην τεχνολογία BMW ShiftCam - μεταβλητού χρονισμού και βυθίσματος βαλβίδων εισαγωγής – έχει άφθονη ροπή σε σε όλο το εύρος στροφών, εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της R 1250 R περιλαμβάνει, δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης (DTC) και πρόγραμμα οδήγησης "ECO" σαν στάνταρ. Επίσης η νέα R 1250 R μπορεί να εξοπλιστεί με την προαιρετική εργοστασιακή επιλογή Pro riding modes που παρέχει διαμορφώσιμες λειτουργίες οδήγησης.

Το σύστημα ABS της R 1250 R είναι το BMW Integral ABS Pro στάνταρ, το οποίο προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στο φρενάρισμα ακόμα και υπό κλίση μέσα στη στροφή.

Ο νέος προβολέας full LED έχει έντονο καθαρό φως και προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια στην οδήγηση τη νύχτα, επίσης έχει δυνατότητα έξτρα επιλογής λειτουργίας φώτων στροφής με πρόσθετα στοιχεία LED που φωτίζουν το εσωτερικό της στροφής. LED είναι και τα νέα επανασχεδιασμένα φλας όπως και το εμβληματικό φως ημέρας.

Σε ότι αφορά τα όργανα η R 1250 R είναι εξοπλισμένη με έγχρωμη οθόνη TFT που διαθέτει ενσωματωμένη πλοήγηση με βέλη, δυνατότητα συνδεσιμότητας και δυνατότητα προσαρμοσμένων προβολών δεδομένων.

Η νέα BMW R 1250 R έχει τώρα δύο διαφορετικές πρίζες στο στάνταρ εξοπλισμό, μια πρίζα 12 volt συν μια πρόσθετη υποδοχή USB-A με τροφοδοτικό 5 volt.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, σαν πρόσθετος εργοστασιακός εξοπλισμός, θερμαινόμενης σέλας, γκρίπ  και φυσικά κιτ μονόσελου όπου η σέλα συνεπιβάτη αντικαθίσταται με ένα βαμμένο πλαστικό κάλυμμα και αφαιρούνται τα μαρσπιέ και οι λαβές του συνεπιβάτη.

Τα κυριότερα σημεία της νέας BMW R 1250R:

  •       - Kινητήρας boxer με τεχνολογία BMW ShiftCam για τη μεταβολή χρονισμού των βαλβίδων εισαγωγής.
  •       - Άφθονη δύναμη σε όλο το εύρος στροφών του κινητήρα, βελτιστοποιημένη κατανάλωση καυσίμου και επίπεδα εκπομπών ρύπων και ομαλότητα λειτουργίας.
  •       - Απόδοση και ροπή: 100 kW (136 hp) στις 7.250 rpm και 143 Nm στις 6.250 rpm.
  •       - Νέα φλας LED και φώτα ημέρας στάνταρ.
  •       - Ενσωματωμένη πρίζα ρεύματος και υποδοχή USB ως στάνταρ.
  •       - Νέος προβολέας full LED με προσαρμοζόμενο φως στροφής ως προαιρετικό.
  •       - Θερμαινόμενη σέλα ως προαιρετικό.
  •       - Μονόσελο, ειδικός εξοπλισμός.
  •       - Ελκυστικό βασικό χρώμα και δύο παραλλαγές μοντέλου Triple Black και Sport ως προαιρετικά
  •       - Εκτεταμένη γκάμα ειδών προαιρετικού εξοπλισμού καιαυθεντικών αξεσουάρ BMW Motorrad.
 

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha γράφει ιστορία με τον τερματισμό δυο Ténéré 700 World Raid στον Africa Eco Race

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα χρώματα 23ΥΜ για τις Honda CB650R και CBR650R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα