• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Δημήτρης Καρακώστας Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Superbike
Η ανακοίνωση της Honda Σαρακάκης
Νέα Αγοράς 04/11/2022 - 12:13

O Soichiro Honda είχε πει: "If Honda does not race, there is no Honda."

Oι αγώνες και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι απλώς στο DNA της ιαπωνικής μάρκας που με υπερηφάνεια εκπροσωπεί ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη χώρα μας από τo 1963.

Με το ισχυρότερο #Fireblade της ιστορίας, την καινούργια #Honda CBR1000-RRR SP, ο Πρωταθλητής Ελλάδος, Δημήτρης Καρακώστας ολοκλήρωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στον διπλό αγώνα που διοργανώθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών στις 21-23 Οκτωβρίου 2022.

Με νίκες σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στη πρώτη του χρονιά στη κατηγορία #SUPERBIKE και όλοι να επικροτούν την προσπάθειά του ως Rookie της χρονιάς.

Αν και στους δύο τελευταίους αγώνες η ομάδα δοκίμασε διάφορες ρυθμίσεις για να εξοικειωθεί με την δύναμη της νέας μοτοσικλέτας, τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά και προμηνύουν μια ανταγωνιστική χρόνια για το 2023.

Ο Δημήτρης οδήγησε με κέφι και πείσμα και ο ανταγωνισμός του προσέφερε ευχαρίστηση και καινούργιες εμπειρίες στη νέα κατηγορία του. Ανυπομονεί για τους αγώνες του 2023 και για μία ευκαιρία να αγωνιστεί και εκτός Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στον Δημήτρη!

Μας κάνει τόσο υπερήφανους με το ταλέντο του, τις επιδόσεις του και πάνω από όλα, το ήθος του!

Θα είμαστε δίπλα του!

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα χρώματα 2023 για τα δημοφιλή commuter της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο ηλεκτρικό scooter SYM e-MIO 50

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα