• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η ΚΤΜ αγοράζει το 25,1% της MV Agusta
Νέα Αγοράς 05/11/2022 - 15:20

Η Pierer Mobility, η αυστριακή εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια των KTM, GasGas και Husqvarna αγόρασε λίγο περισσότερο από το ένα τέταρτο της MV Agusta μέσω αύξησης κεφαλαίου.

Η συνεργασία θα δει την KTM να παρέχει στην ιταλική εταιρεία υποστήριξη της αλυσίδας εφοδιασμού και να αναλαμβάνει το κομμάτι των πωλήσεων. Η Pierer, θέλει επίσης να αναλάβει μέρος της διανομής της MV Agusta, αξιοποιώντας την παγκόσμια παρουσία της ως προμηθευτής μοτοσυκλετών.

Τα οφέλη των καταναλωτών από αυτή τη συμφωνία μεταξύ της KTM και της MV Agusta πιθανότατα θα γίνουν αισθητά από την άποψη του συνεπούς ποιοτικού ελέγχου, καθώς η αγοραστική δύναμη της Pierer σημαίνει αυξημένη πρόσβαση σε καλύτερες πρώτες ύλες και εξαρτήματα - με μικρότερες δαπάνες.

Πολύ πιθανή είναι επίσης μια βελτιωμένη πρόσβαση στο δίκτυο αντιπροσώπων και, επομένως, καλύτερη εξυπηρέτηση/υποστήριξη ανταλλακτικών για τους κατόχους MV Agusta. Θα μπορούσε επίσης να ακολουθήσει μεγαλύτερη σταθερότητα τιμών, καθώς η επιχείρηση θα έχει αυξημένη ανθεκτικότητα στις διακυμάνσεις της αγοράς και είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστεί να μετακυλίσει το αυξημένο κόστος στους πελάτες.

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να εμφανιστούν περισσότερα νέα μοντέλα MV Agusta λόγω της αυξημένης χρηματοδότησης και αγοραστικής δύναμης - η διαδικασία της δημιουργίας ενός νέου μοντέλου θα γίνει λιγότερο δαπανηρή.

Η μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη θα πρέπει να σημαίνει μεγαλύτερη κερδοφορία και αυτό μπορεί να επιτρέψει στην MV Agusta να επιτύχει βελτιωμένη σταθερότητα χωρίς να χρειάζεται να υπαναχωρήσει σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που εστιάζει στο οικονομικό σκέλος και στο κομμάτι των χρεών. Αυτό θαμπορούσε να σημαίνει περισσότερα χρήματα για έρευνα και ανάπτυξη – κάτι που οδηγεί σε ταχύτερη παράδοση νέων μοντέλων και ευρύτερη γκάμα προϊόντων (όπως όταν η Audi αγόρασε τη Ducati) – για τα πάντα, από μοτοσυκλέτες μέχρι επίσημα αξεσουάρ.

Επόμενο άρθρο »

Νίκη του Cervantes στο Raid 1000 Dunas

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα χρώματα 2023 για τα δημοφιλή commuter της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα