• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα μοντέλα της Honda για το 2023
Νέα Αγοράς 10/11/2022 - 20:21

Έχοντας ήδη ανακοινώσει την επιστροφή του περίφημου ονόματος Hornet στη γκάμα της για το 2023 η Honda αποκάλυψε, στην EICMA, την πλήρη ευρωπαϊκή γκάμα μοτοσυκλετών της για την ερχόμενη σεζόν.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν την επιστροφή ενός άλλου θρύλου της Honda, μιας εντελώς νέας, γυμνής μοτοσυκλέτας και την αποκάλυψη του πρώτου ευρωπαϊκού δίτροχου EV της Honda.

Πρωταρχικά έχουμε την επιστροφή του υποβλητικού ονόματος Transalp με τη μορφή της XL750 Transalp που ήδη έχουμε παρουσιάσει σε ξεχωριστό άρθρο.

 

EM1 e

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, η EM1 e: είναι η πρώτη δίτροχη Honda EV για πελάτες στην Ευρώπη και το πρώτο μοντέλο που θα παρουσιαστεί μετά την ανακοίνωση της Honda για τα σχέδιά της να φέρει 10 ή περισσότερα μοντέλα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών παγκοσμίως έως το 2025.

Το «EM» σημαίνει ηλεκτρικό μοτοποδήλατο και το μοντέλο απευθύνεται σε νεαρά άτομα που αναζητούν εύκολη, διασκεδαστική μετακίνηση στην πόλη. Είναι συμπαγές, με επίπεδο δάπεδο, απαλό στυλ που αναδεικνύει τη διαφορετικότητά του και τη μοναδική του ταυτότητα στη γκάμα της Honda. 

EM1e
EM1e

Το EM1 e: τροφοδοτείται από το Honda Mobile Power Pack e:, το οποίο προσφέρει αυτονομία οδήγησης άνω των 40 χιλιομέτρων, είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε διαφορετικές θερμοκρασίες, επίπεδα υγρασίας και κραδασμούς και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για φόρτιση στο σπίτι.

CL500

Αντλώντας έμπνευση από τις Honda CL της δεκαετίας του 1960 και του 1970, η CL500 συνδυάζει την ρετρό γοητεία με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία για να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο είδος σύγχρονου γυμνού στη γκάμα της Honda. 

Το CL500 χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο κινητήρα 471cc, ο οποίος παράγει ισχύ 35 kW και ροπή 43,3 Nm. Οι ρυθμίσεις ECU και η σύντομη τελική σχέση ταχύτητας προσφέρουν απότομη και γρήγορη επιτάχυνση, μέχρι και την έκτη ταχύτητα.

CL500
CL500

Η οριζόντια γραμμή σχεδίασης εκτείνεται από τον χαρακτηριστικό στρογγυλό προβολέα με τέσσερις λαμπτήρες LED, πίσω από το ρεζερβουάρ μέχρι την ανυψωμένη εξάτμιση με την κλασική θερμική ασπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το CL500 διατίθεται σε τέσσερα εντυπωσιακά χρώματα - Candy Energy Orange, Matt Laurel Green Metallic, Candy Caribbean Blue Sea και Matt Gunpowder Black Metallic, και μια σειρά από γνήσια αξεσουάρ Honda είναι διαθέσιμα για εξατομίκευση της μοτοσυκλέτας στις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.

CMX1100T Rebel

Για το 2023, η οικογένεια Rebel δέχεται το νέο, touring, μέλος της, την CMX1100T Rebel. Το T σημαίνει Touring και η CMX1100T Rebel έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει επιπλέον άνεση και πρακτικότητα για περισσότερες ώρες οδήγησης στον ανοιχτό δρόμο.

CMX1100T
CMX1100T

Η άνεση προέρχεται από το νέο, μπροστινό φέρινγκ που προσφέρει πολύ αυξημένη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Η πρακτικότητα και η δυνατότητα για μεγαλύτερα ταξίδια παρέχοναι από το νέο σετ σκληρών βαλιτσών που ταιριάζουν απόλυτα με τη συνολική εμφάνιση και προσφέρουν μια έξτρα χωρητικότητα 35 λίτρων. Η CMX1100T Rebel θα είναι διαθέσιμο σε ένα εντυπωσιακό σχέδιο βαφής Gunmetal Black Metallic,

Forza 125 και Forza 350

Το όνομα Forza είναι εδώ και πολύ καιρό μια ισχυρή δύναμη στη γκάμα δίτροχων της Honda, προσφέροντας έναν premium συνδυασμό σπορ και GT στοιχείων. Τόσο η Forza 350 όσο και η Forza 125 διαθέτουν μια εκτενή λίστα βασικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει HSTC, ηλεκτρική ρύθμιση οθόνης, υποδοχή USB Type-C, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για δύο κράνη full-face, φωτισμό full LED και λειτουργία Smart Key. Για το 2023, ένα ολοκαίνουργιο μπροστινό φέρινγκ δίνει στις Forza 350 και 125 μια ακόμη πιο κομψή και εκλεπτυσμένη ταυτότητα. Με τους νέους, διπλούς προβολείς LED, το νέο μπροστινό δημιουργεί μια εντυπωσιακή, ενεργητική σπορ γραμμή. Ένας επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων συνδυάζει αναλογικές και ψηφιακές οθόνες.

FORZA 350
FORZA 350

Μια νέα έκδοση η Forza 125 Special Edition προστέθηκε επίσης στη γκάμα. Διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες στις ραφές της σέλας, περιβάλλοντα πίνακα οργάνων και λογότυπα, σε σχέδιο βαφής Matt Cynos Grey Metallic. 

Επόμενο άρθρο »

Απόκτησε τώρα μια Ducati με επιτόκιο μόνο 4%

« Προηγούμενο άρθρο

Τα ωραιότερα μοντέλα της EICMA

Χορηγοί