• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Royal Enfield HNTR 350 ήρθε στην Ελλάδα και ανακοινώθηκε η τιμή της
Νέα Αγοράς 19/11/2022 - 00:44

Η Royal Enfield ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας HNTR 350 στην Ελληνική αγορά.

Η HNTR 350 συνδυάζει μοναδικά το κλασικό στυλ της παλιάς σχολής με τη σύγχρονη τεχνολογία και τις ευκολίες που αυτή προσφέρει στην καθημερινή χρήση.


Η Royal Enfield HNTR 350 ήρθε στην Ελλάδα!

Είναι σχεδιασμένη να προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και ακρίβεια χειρισμού, με το μικρότερο μεταξόνιο, τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και το ελαφρύτερο μαζεμένο πλαίσιο να την καθιστούν ιδανική για διαδρομές στους δρόμους της πόλης.

Η HNTR 350 έχει μοντέρνα εμφάνιση με διπλά χρώματα, ζάντες από χυτό αλουμίνιο, φαρδιά ελαστικά tubeless και στρογγυλεμένα πίσω φώτα. Η βασική έκδοση προσφέρεται σε τρεις κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων και γραφικών, ενώ η κορυφαία έκδοση διατίθεται με τρία πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά σχέδια στο ρεζερβουάρ. Η HNTR 350 είναι επίσης συμβατή με το Tripper TBT navigation της Royal Enfield, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία ως Γνήσιο Αξεσουάρ.

Και οι δύο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με ζάντες αλουμινίου με φαρδιά ελαστικά 110/70 x 17” μπροστά και 140/70 x 17” πίσω, δισκόφρενα 300 mm
μπροστά και 270 mm πίσω, δικάναλο ABS  και εύχρηστο κεντρικό σταντ. Τα πίσω φώτα είναι LED και το ταμπλό οργάνων συνδυάζει αναλογικό ταχύμετρο με ψηφιακή οθόνη που εμφανίζει χιλιομετρητή, ένδειξη ταχύτητας, γραμμή γραφήματος καυσίμου με προειδοποίηση χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, ρολόι και υπενθύμιση σέρβις. Όλες οι εκδόσεις έχουν στάνταρ θύρα φόρτισης USB.

Το πλαίσιο της HNTR 350 έχει σχεδιαστεί από την Harris Performance για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη αναλογία ύψους προς βάρος και να προσφέρει κορυφαία άνεση, χάρη και στο φαρδύ, μακρύ, μονοκόμματο κάθισμά. Με αναθεωρημένη γωνία κάστερ 25ο, διαδρομή ανάρτησης 96,5mm, χαμηλό ύψος καθίσματος στα 790 mm και μικρότερο μεταξόνιο 1370mm, η εξαιρετική ευελιξία της HNTR 350 χαρίζει μεγάλη σιγουριά όταν στρίβει σε στενούς δρόμους και δίνει την αίσθηση ότι πατάει καλά και σταθερά σε κάθε δρόμο και κατάσταση.

Η HNTR 350 κινείται από τον καταξιωμένο σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα J-Series των 349cc, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Meteor & Classic 350. Είναι αερο-ελαιόψυκτος, με σύστημα ψεκασμού και αποδίδει 20.2 hp στις 6100 rpm και 27Nm ροπής στις μόλις 4000rpm,  χαρίζοντας στην HNTR 350 δυνατό τράβηγμα από τις πολύ χαμηλές στροφές, εξαιρετικά ομαλή γραμμική παροχή ισχύος, ζωηρή απόκριση στο γκάζι και τον χαρακτηριστικό ήχο της εξάτμισης που διαμορφώνει τον χαρακτήρα της HNTR 350. Με έναν πρωτεύοντα άξονα εξισορρόπησης για τη μείωση των κραδασμών, καταφέρνει να συνδυάζει την άμεση απόκριση με τη εκλεπτυσμένη αίσθηση, ενώ και οι αλλαγές ταχυτήτων εκτελούνται ομαλά, με ακρίβεια και αμεσότητα χάρη στο εξελιγμένο κιβώτιο ταχυτήτων με τις 5 σχέσεις.

Η λιανική τιμή της είναι 4.390 € για τα μοντέλα DAPPER WHITE, DAPPER ASH, DAPPER GREY και 4.490€ για τα μοντέλα REBEL BLACK, REBEL BLUE και REBEL RED.

Επόμενο άρθρο »

Zero Motorcycles με “Black Friday” έκπτωση μέχρι και 2.500€!

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΟΙ FULCRUM GT GORE-TEX ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα