• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hρθε το Kymco CV3 Noodoe και ανακοινώθηκε η τιμή του
Νέα Αγοράς 29/11/2022 - 11:05

Το το CV3 πρώτο τρίτροχο scooter της KYMCO ήρθε και είναι άμεσα διαθέσιμο στη λιανική τιμή των 13.890€.

Το CV3 έχει ορισμένα στοιχεία αποκλειστικής τεχνολογίας όπως το σύστημα KALS (Kymco Advanced Leaning Suspension), το οποίο επιτρέπει στο όχημα να στρίβει με ασφάλεια, σε κάθε οδόστρωμα, με μέγιστη γωνία κλίσης 40°. Επίσης είναι εξοπλισμένο με σύστημα υποβοήθησης στάσης, που του επιτρέπει να “στέκεται” όρθιο σε γωνίες έως και 9° όταν ακινητοποιείται. 

Ο στάνταρ εξοπλισμός του CV3 περιλαμβάνει: Ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα,  θερμαινόμενα γκριπ, εκκίνηση Keyless, φώτα LED και μια κεντρική κονσόλα με πλήκτρα για το ξεκλείδωμα του αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα, του τιμονιού και της τάπας του ρεζερβουάρ, καθώς και για επιλογές σε λειτουργίες όπως ο υπολογιστής ταξιδιού.

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός περιλαμβάνει την πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe*, ηλεκτρονικό γκάζι, προγράμματα οδήγησης, Cruise Control, ABS και έγχρωμη οθόνη 6” TFT.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη το CV3 βασίζεται στο mega scooter AK 550 της εταιρείας και στον δικύλινδρο κινητήρα “G5-SC” των 550 κ.εκ. που αποδίδει 51 ίππους κάτι που το τοποθετεί στην κορυφή σε ότι αφορά την απόδοση ανάμεσα στα τρίτροχα mega scooter.

Σίγουρα με όλα τα παραπάνω στοιχεία και την απόδοση 51 'ίππων, το Kymco CV3 δείχνει εντυπωσιακό.

Αλλά άλλο οι εντυπώσεις και άλλο η επιτυχία στην αγορά, ειδικά  αν υπολογίσουμε τη λιανική τιμή του νέου CV3 που στα 13.890€ είναι η υψηλότερη στην κατηγορία, μάλιστα είναι κατά 500€ υψηλότερη από αυτή του καταξιωμένου και πλούσια εξοπλισμένου Piaggio MP3 530 Exclusive Euro 5 hpe.

*Η πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe προσφέρει πλοήγηση GPS, πυξίδα, συνδεσιμότητα με κινητό, πρόβλεψη καιρικών φαινομένων, εύρεση πλησιέστερου σταθμού ανεφοδιασμού και λειτουργία εύρεσης του οχήματος.

 

Επόμενο άρθρο »

Κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επόμενης KTM 1290 Super Adventure

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ MAYFAIR D-DRY ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα