• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μια Moto Guzzi στα χρώματα της Alfa Romeo
Από την εταιρία custom μοτοσυκλετών Kaffeemaschine
Νέα Αγοράς 01/12/2022 - 14:00

Η διάσημη αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo και ο κατασκευαστής μοτοσυκλετών Moto Guzzi μπορεί να προέρχονται από την Ιταλία, αλλά η επιρροή τους είναι αισθητή σε όλο τον κόσμο. Για απόδειξη, μπορούμε απλά να δούμε την, με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας, Kaffeemaschine και την νέα της δημιουργία, KM37 GTA.

Με επικεφαλής τον Axel Budde, η ομάδα μεταμόρφωσε μια Moto Guzzi SP1000 του 1981 "Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν" της Giulia GTA 1300 Stradale της Alfa Romeo. Υιοθετώντας το εμβληματικό χρώμα Biancospino και τα φινιρίσματα χρωμίου της Alfa Romeo, η μοτοσυκλέτα αυτή βρίσκει νέα ζωή ως cafe racer.

 

 

Η Kaffeemaschine δεν ξεχνά ούτε τις μικρές λεπτομέρειες, χρησιμοποιώντας το σύμβολο Biscione (ανθρωποφάγο φίδι) από το λογότυπο της Alfa Romeo. Ο Budde σχεδιάζει ακόμα δύο Quadrifoglio (τετράφυλλα τριφύλλια) στην εσωτερική πλευρά του πλαισίου.

 

 

Ωστόσο, οι αλλαγές αυτής της custom μοτοσυκλέτας εκτείνονται πέρα ​​από τα καλλωπιστικά στοιχεία. Χάρη στο πλαίσιο Lino Tonti της SP1000, οι κατασκευαστές επιτυγχάνουν εύκολα τη συνηθισμένη εμφάνιση café racer αφαιρώντας τα "περιττά" μέρη. O Budde μειώνει ακόμα περισσότερο το βάρος, δημιουργώντας το νέο ντεπόζιτο, την ουρά και το φέρινγκ από υλικό carbon-κεβλάρ. Συνολικά, η Kaffeemaschine μειώνει το βάρος της SP στα 183 κιλά.

 

 

Η ομάδα εξοπλίζει επίσης τον V-twin κινητήρα με προσαρμοσμένο εκκεντροφόρο άξονα, νέο στρόφαλο, μεγαλύτερες βαλβίδες και καρμπυρατέρ Dell'Orto PHF. Οι αλλαγές αυτές ανεβάζουν την απόδοση στα 82 άλογα. Ωστόσο, ο Budde στρέφεται στα ταμπύρα όσον αφορά το φρενάρισμα για να σταματήσει όλα αυτά τα άλογα.

 

 

Φυσικά, τα ηλεκτρονικά Motogadget φέρουν πολλά από τα στοιχεία του παρόντος και η KM37 δεν διαφέρει. Η οθόνη Chronoclassic αγγίζει τη γραμμή μεταξύ του κλασικού και του σύγχρονου ενός αναλογικού στροφόμετρου και ενός ψηφιακού ταχύμετρου. Από την άλλη πλευρά, ο Budde σχεδίασε και ανέπτυξε ο ίδιος τους διακόπτες του τιμονιού, διατηρώντας την απλή αλλά εκλεπτυσμένη αισθητική της κατασκευής.

 

 

Προκειμένου να φέρει τις δημιουργίες της Kaffeemaschine στο αμερικανικό κοινό, ο Budde συνεργάστηκε με τον Peter Boggia της Moto Borgotaro. Η KM37 εκτίθεται επί του παρόντος στο κατάστημα με έδρα το Μπρούκλιν.

Πηγή: Zougla.gr

Επόμενο άρθρο »

Τα επόμενα βήματα της Royal Enfield

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ TEMPEST 3 D-DRY ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί