• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda Racing Thanks Day
Μέρα αφιερωμένη στους Πρωταθλητές της ιαπωνικής εταιρίας
Νέα 02/12/2022 - 13:36

H Honda Racing THANKS DAY είναι ένα δημοφιλές γεγονός μεταξύ των οπαδών της Honda και των οπαδών του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα, και αυτή ήταν η πρώτη φορά από το 2019 που η εκδήλωση επέστρεψε στο Mobility Resort Motegi.

Από την ίδρυσή της, οι αγώνες αποτελούν σημαντικό μέρος της ανάπτυξης της Honda ως εταιρείας που αναπτύσσει και βελτιώνει τους ανθρώπους και τις τεχνολογίες της μέσω των αγώνων. Η Honda έχει πάντα όνειρα και την επιθυμία να κερδίζει αγώνες. Καθοδηγούμενη από ένα τέτοιο «Αγωνιστικό Πνεύμα», η Honda παίρνει μέρος σε πολλά Πρωταθλήματα μοτοσικλετών και αυτοκινήτων σε διάφορες κατηγορίες όλα αυτά τα χρόνια.

Η Honda Racing THANKS DAY είναι μια εκδήλωση που φιλοξενεί η ιαπωνική εταιρία για να εκφράσει την εκτίμησή της στους οπαδούς που απολαμβάνουν και υποστηρίζουν τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Honda, καθώς και στους ανθρώπους που φέρνουν την επιτυχία σε αγωνιστικό επίπεδο, δηλαδή τους αναβάτες και τους οδηγούς. Στην εκδήλωση, μια ποικιλία επιλεγμένων εκδηλώσεων και περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων κοινών "αγώνων" που περιλαμβάνουν αναβάτες και οδηγούς Honda, προσέφερε μια αξέχαστη εμπειρία.


Παρόντες ήταν ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Marc Marquez, και ο Takaaki Nakagami από τον χώρο των MotoGP, ενώ δίπλα τους βρέθηκαν και οι αστέρες της Red Bull στην F1 (το μονοθέσιο των οποίων τροφοδοτείται από έναν κινητήρα Honda), Max Verstappen και Sergio Perez και οι πιλότοι της Alpha Tauri, Pierre Gasly και Yuki Tsunoda. 


Mάλιστα ο Max Verstappen και ο Marc Marquez έγιναν "ομόσταυλοι" στον αγώνα με ηλεκτρικά καρτ, τον οποίο κέρδισαν, ενώ η εκδήλωση περιελάμβανε και μίνι αγώνες με αυτοκίνητα, mini bikes, motocross και trial. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Agostini: Ας αφήσουμε τα φτερά στα αεροπλάνα

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli: Τα αρνητικά σχόλια πονάνε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα