• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi με BMW Μ4 το 2023
Στο Πρωτάθλημα GT World Challenge
4auto 21/12/2022 - 12:52

Από το Audi R8 με το οποίο αγωνίστηκε το 2022, στην BMW M4 GT3 o Valentino Rossi, συνεχίζοντας με την ομάδα WRT στο Πρωτάθλημα GT World Challenge. Στους Αγώνες Sprint του Πρωταθλήματος ο Ιταλός σούπερσταρ θα μοιράζεται το αυτοκίνητο με τον Βέλγο Maxime Martin που έχει σημαντικές διακρίσεις σε 24ωρους Αγώνες όπως το Le Mans! Στους Αγώνες Endurance Cup τους δύο οδηγούς θα πλαισιώνει ο Βραζιλιάνος Augusto Farfus Jr. 

H Βελγική ομάδα WRT αποφάσισε να κάνει την αλλαγή και να συνεργαστεί με την BMW M Motorsport με στόχο το 2023 να είναι και μια χρονιά προετοιμασίας για τη συμμετοχή στις 24 ώρες του Le Mans που αποτελεί και όνειρο του Rossi.  

Τα χρώματα και οι χορηγοί της προσπάθειας είναι ήδη έτοιμα και η ομάδα θα συμμετάσχει και στον περίφημο Αγώνα της Αυστραλίας τις 12 ώρες του Bathurst στις 4 και 5 Φεβρουαρίου με την Μ4, ενώ ο Valentino Rossi θα αγωνιστεί με άλλο αυτοκίνητο της ομάδας στην κατηγορία LMP2 στις 13-15 Ιανουαρίου στις 24 ώρες του Dubai, με τους Maxime Martin και Sean Gelael.

Ο “Γιατρός” λοιπόν συνεχίζει την καριέρα του στους Αγώνες αυτοκινήτου και όπως μας είπε ο προσωπικός του βοηθός Μαξ, στους τελευταίους αγώνες του 2022 άρχισε να βρίσκει το πως πρέπει να οδηγεί το αυτοκίνητο και να ευχαριστιέται την οδήγηση, πράγμα που είναι ζωτικό για τον Rossi στο να συνεχίσει τους αγώνες. 

Επόμενο άρθρο »

Head-up Display για τη Neue Klasse της BMW

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα BMW M2 με Αξεσουάρ BMW M Performance.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα