• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέαμα και διασκέδαση στο διήμερο φλατ τρακ
Της Zulap Μotorcycles
Νέα Αγοράς 27/12/2022 - 21:48

Μετά από 2 χρόνια eventιακής ανάπαυλας, η ομάδα της Zulap επέστρεψε με ένα εορταστικό διήμερο φλατ τρακ στην Αττική το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκέμβρη.

Το παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου στις Λεκάνες των Θρακομακεδόνων ξαναζωντάνεψε για 2 ημέρες, και αυτή τη φορά πρωταγωνιστής δεν ήταν το ποδόσφαιρο αλλά μηχανάκια χωρίς μπροστινό φρένο!

Το Σάββατο ήταν ημέρα εκπαίδευσης φλατ τρακ, ενώ την Κυριακή, με τη συμμετοχή 20 αναβατών από διάφορα δίκυκλα σπορ, οι θεατές απόλαυσαν δυνατά περάσματα με μοτοσυκλέτες στη χωμάτινη οβάλ διαδρομή, με την έλλειψη του εμπρός φρένου (βάσει κανονισμού) να «αναγκάζει» τους συμμετέχοντες σε εντυπωσιακές πλαγιολισθήσεις, ιδιαίτερα στις κατηγορίες Supermoto (τροχοί 17’’) και DTX (τροχοί 19’’).

Η δράση στην αυτοσχέδια πίστα ξεκίνησε με ελεύθερα δοκιμαστικά για μια πρώτη εξοικείωση με το τερρέν, με τους συμμετέχοντες να ανεβάζουν ρυθμό καθώς πέρναγε η ώρα.

Μετά το διάλειμμα για συντήρηση της διαδρομής, το θέαμα κορυφώθηκε με τους αναβάτες να εκκινούν τα σκέλη επίδειξης 5 γύρων ταυτόχρονα σε 4αδες ανά κατηγορία, για ένα εντυπωσιακό κλείσιμο της φιλικής αυτής συνάντησης.

Το Direst Xmas Jam διοργανώθηκε στα πλαίσια ανάδειξης του αθλήματος του flat track στο ευρύ κοινό και δε θα ήταν εφικτό αν οι Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων  και ο Δήμος Αχαρνών δεν αγκάλιαζαν την προσπάθεια αυτή.

Για πληροφορίες σχετικά με ημερίδες flat track μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ομάδα της Zulap στο info@zulapmotorcycles.com.

 

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφορεί το 118ο τεύχος του MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

Πουλήθηκαν όλες οι Ducati Panigale V4 2022 World Champion Replica 

Χορηγοί