• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έρχεται η Royal Enfield Super Meteor 650
Νέα Αγοράς 03/01/2023 - 17:32

Η Royal Enfield Hellas ανακοινώσε οτι η νέα Super Meteor 650 θα ειναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά από τα μέσα Φεβρουαρίου 2023.

Το μοντέλο θα ειναι διαθέσιμο μέσα απο το στο Δίκτυο της Royal Enfield σε τιμή έκπληξη κάτω απο 8.000€!

Το νέο cruiser της Royal Enfield που κυκλοφορεί το 2023, επέτειο των 121 ετών του εργοστασίου, είναι εξοπλισμένο με τον εξαιρετικά επιτυχημένο κινητήρα 650 twin που εδώ έχει βελτιστοποιηθεί για ταξίδια και ένα νέο πλαίσιο που έχει αναπτυχθεί για άνεση και άριστη ποιότητα κύλισης στους ανοικτούς δρόμους.

Η θέση οδήγησης είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες διαφοροποίησης κάθε cruiser και η Super Meteor 650 το πετυχαίνει αυτό με τα πεντάλ που είναι τοποθετημένα μπροστά από τα πόδια , τη χαμηλή σέλα και το φαρδύ τιμόνι που έχει τραβηχτεί προς τα πίσω, τα οποία συνδυάζονται για να κάνουν τον αναβάτη να αισθάνεται ότι είναι μέρος της μοτοσικλέτας του.

Δημιουργημένο από την Harris Performance, το ολοκαίνουργιο πλαίσιο παρέχει χαμηλό κέντρο βάρους για υψηλές ταχύτητες, σταθερότητα και ευελιξία που εμπνέει εμπιστοσύνη για όλα τα επίπεδα αναβατών. LED προβολείς, υπερσύγχρονο σύστημα πλοήγησης TBT, επανασχεδιασμένα καλύμματα κινητήρα και κορυφαίο φινίρισμα είναι μερικά μόνο από τα πολλά χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή.

Το Super Meteor 650 είναι η παραλλαγή solo tourer και θα διατίθεται σε πέντε χρωματισμούς – Astral Black, Astral Blue, Astral Green, Interstellar Grey και Interstellar Green. Το Super Meteor 650 Tourer είναι η παραλλαγή grand tourer και θα είναι διαθέσιμη σε Celestial Red και Celestial Blue.

Η μοτοσικλέτα υποστηρίζεται από μια πλήρη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ που συμπληρώνουν τις δυνατότητες τουρισμού της.

Το Super Meteor 650 δημιουργήθηκε για να επιτρέψει στους αναβάτες του να ξεφύγουν από την καθημερινή ρουτίνα, να νιώσουν τη μαγεία του ανοιχτού δρόμου και να τους πάρουν σε ταξίδια που δεν περιορίζονται από ώρες ή χιλιόμετρα.

Το Super Meteor 650 έχει 3 Χρόνια εγγύηση που συνδυάζεται με δωρεάν Οδική Βοήθεια για 3 Χρόνια.

Επόμενο άρθρο »

Έρχεται η Benelli TRK 702

« Προηγούμενο άρθρο

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα