• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Harley Davidson γιορτάζει τα 120!
Νέα Αγοράς 19/01/2023 - 11:35

Ο Jochen Zeitz, πρόεδρος και C.E.O. της Harley Davidson, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ζωντανής παρουσίασης στο YouTube, ανακοίνωσε την έναρξη των εορτασμών για την επέτειο των 120 χρόνων, διαρκούς λειτουργίας, της Harley Davidson και παρουσίασε τη σειρά 7 ειδικών επετειακών μοντέλων περιορισμένης παραγωγής.

Η σειρά των επετειακών μοτοσυκλετών, με ειδικά μοναδικά χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει τα μοντέλα CVO Road Glide, Ultra Limited, Street Glide Special, Road Glide Special, Tri Glide Ultra, Fat Boy 114 και Heritage Classic 114 όλα βαμμένα σε ένα ειδικό βαθύ κόκκινο (Heirloom Red) χρωματισμό και με μοναδικό επετειακό σήμα.

Πέρα από τις επετειακές μοτοσυκλέτες η H.D. παρουσίασε και μια ανάλογη επετειακή σειρά ρούχων, μοτοσυκλέτας και casual, μαζί με μια αντίστοιχη σειρά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας. Επίσης ανακοίνωσε και τη σειρά νέων για το 2023 μοτοσυκλετών που περιλαμβάνει τα μοντέλα Nightster Special και Road Glide 3.

Τέλος ο Πρόεδρος της Harley Davidson προσκάλεσε όλους τους φίλους τη εταιρίας – προφανώς από την Αμερική – να συμμετάσχουν στο Harley-Davidson Homecoming Festival που θα γίνει από τις 13 μέχρι τις 16 Ιουλίου στο Μιλγουόκι των Η.Π.Α. που είναι και η έδρα της θρυλικής Αμερικάνικης εταιρείας.

 

Πηγή: zougla.gr 

Επόμενο άρθρο »

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για την BMW Motorrad

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha παρουσιάζει το Ténéré Spirit Experience

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα