• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα παρασκήνια των δοκιμών Superbikes
Με τον Jonathan Rea
Νέα 07/02/2023 - 10:17

Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbikes, Jonathan Rea, ​​σίγουρα δεν είναι κανένας πρωτάρης. Κατά τη διάρκεια της 15χρονης καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes, ο αναβάτης της Kawasaki έχει συμμετάσχει σε πολλές δοκιμές πριν από κάθε σεζόν. Μπαίνοντας στη σεζόν του 2023, ο Rea είναι πιο "λυσσασμένος" από ποτέ, με στόχο να διεκδικήσει ξανά το στέμμα που του διέφυγε τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Ωστόσο, ο Βορειοϊρλανδός βετεράνος αγκαλιάζει την ατμόσφαιρα των δοκιμών, χρησιμοποιώντας τη διήμερη περίοδο στην πίστα όχι μόνο για να ανέβει και πάλι στην Kawasaki Ninja ZX-10RR του αλλά και για να ξανασυνατηθεί με την ομάδα που τον βοήθησε να κερδίσει έξι τίτλους. Για να δώσει στους θαυμαστές του μια ματιά από τις εσωτερικές λειτουργίες της Kawasaki Racing Team, ο Rea δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο από το τελευταίο τεστ Jerez WSBK της σεζόν 2023.

Από την επίδειξη των δερμάτινων Alpinestars φορμών του και το κράνος Arai που σχεδίασε ο Aldo Drudi μέχρι την ιδιαίτερη ζωντάνια της ZX-10RR, ο Rea παραμένει σε ανεβασμένη διάθεση. Ακόμη και όταν δίνει τα σχόλιά του στην ομάδα του και τσεκάρει τον πίνακα κατάταξης, διατηρεί το χαμόγελό του.

Όλα αυτά θα αλλάξουν με την έναρξη της σεζόν στο Philip Island της Αυστραλίας, στις 24-26 Φεβρουαρίου 2023, όταν η ένταση θα ανέβει. Πέρυσι, ο Rea, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Toprak Razgatlıoğlu, και ο νυν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Álvaro Bautista, μας χάρισαν εκπληκτικές μάχες καθόλη τη σεζόν. 


Με βάση το γεγονός ότι οι Razgatlıoğlu, Rea και Bautista έφτασαν στην κορυφή των χρονοδιαγραμμάτων στη Jerez (αντίστοιχα), φαίνεται ότι μπορούμε να περιμένουμε μια παρόμοια μάχη τριών αναβατών το 2023. Ο αναβάτης της Kawasaki μπορεί να χαμογελάει κατά τη διάρκεια των τεστ πριν τη σεζόν, αλλά εμείς ανυπομονούμε ήδη για τις μάχες που θα δώσουν αυτοί οι Πρωταθλητές σε 12 πίστες ανά τον κόσμο το 2023.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Shakedown: 3η Μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιές είναι οι συμβουλές που θα έδινε ο Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα