• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - kat; ar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήρθε τo Kymco AK 550 Premium και ανακοινώθηκε η τιμή του
Νέα Αγοράς 14/02/2023 - 00:03

Kymco AK 550 Premium: Άφιξη και τιμή

Tο AK 550 Premium ανήκει στην κατηγορία των κορυφαίων σπορ σκούτερ που απευθύνονται  σε αναβάτες που απαιτούν μοτοσυκλετιστική οδική συμπεριφορά παράλληλα με κορυφαίο εξοπλισμό και χρηστικότητα. 

Για να το πετύχει αυτό διαθέτει εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως:  Αδρανειακή πλατφόρμα, Cornering ABS, Cruise Control, Traction Control, Riding Modes, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σύστημα Keyless 3ης γενιάς, θερμαινόμενα γκριπ, ηλεκτρονικό κλείδωμα τιμονιού καθώς και το πλέον εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων Noodoe!

Cornering ABS: Mια αδρανειακή μονάδα μέτρησης ΙΜU (Inertia Measurement Unit) συνεργάζεται με το εξελιγμένο σύστημα πέδησης AIBS (Advanced Intelligent Braking System) και μεταξύ άλλων ενσωματώνει τη λειτουργία Cornering ABS, κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά στον κόσμο των scooter! Στο εσωτερικό της βρίσκονται επιταχυνσιόμετρα και γυροσκόπια που καταγράφουν όλες τις δυνάμεις που ασκούνται στο όχημα (κλίσεις, επιταχύνσεις, φρεναρίσματα κλπ) σε 6 άξονες. Όλα τα δεδομένα περνάνε μέσα από έναν επεξεργαστή, ο οποίος στη συνέχεια δίνει τις ανάλογες εντολές στα συστήματα ασφαλείας και προσαρμόζει τη διαχείριση της ισχύος. Η όλη τεχνολογία προέρχεται από τον κόσμο των μοτοσυκλετών υψηλών επιδόσεων και το αποτέλεσμα στην όλη ασφάλεια οχήματος και αναβατών είναι απόλυτα ευεργετικό.

Νέα σχεδίαση: Η εμφάνιση έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με βασικό στόχο την επίτευξη καλύτερου αεροδυναμικού συντελεστή. Σε συνδυασμό με μια νέα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, αυτό μεταφράζεται σε μειωμένη αεροδυναμική αντίσταση και τα οφέλη εντοπίζονται τόσο στην καλύτερη προστασία του αναβάτη όσο και στη σημαντική μείωση του θορύβου στις υψηλές ταχύτητες. Ευνόητο είναι πως αυτό επιφέρει ευεργετικό αποτέλεσμα και στην κατανάλωση καυσίμου, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες του AK 550 Premium.

Κινητήρας High-Tech: Ο οριζόντιας διάταξης δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας E5 των 550cc (2ΕΕΚ - 8V) αποδίδει 51Hp και προσφέρει στο mega scooter τελική ταχύτητα που ξεπερνά με άνεση τα 160Km/h. Η τελική μετάδοση έχει αποκτήσει έναν νέο ιμάντα (Belt-drive), ο οποίος πέρα από μεγαλύτερη αντοχή εξασφαλίζει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, μειωμένο θόρυβο λειτουργίας και χαμηλότερες απαιτήσεις στη συντήρηση.

Η νέα ναυαρχίδα της Kymco μόλις έφτασε στη χώρα μας με την τιμή αγοράς να διαμορφώνεται στα 11.990€.

Διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς (Aviation Blue, Golden Grey, Space Black) και θα το βρείτε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων της αντιπροσωπείας Mototrend SA ανά την Ελλάδα.

Όπως κάθε μοντέλο της Kymco καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

Επόμενο άρθρο »

FIVE HG2 EVO WP: Ηλεκτρικά θερμαινόμενο γάντι!

« Προηγούμενο άρθρο

Flat Track Weekend το Σαββατοκύριακο 18 - 19 Φεβρουαρίου στους Θρακομακεδόνες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα