• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η συνεργασία της KTM με την Brabus συνεχίζεται με την παρουσίαση της Brabus 1300 R Edition 23
Νέα Αγοράς 15/02/2023 - 20:31

Η Γερμανική εταιρία πολυτελών οχημάτων Brabus παρουσιάζει τη νέα, περιορισμένης παραγωγής, 1300 R Edition 23 που αποτελεί τη συνέχεια της πρώτης Brabus 1300 R που παρουσιάστηκε το 2022.

Η μοτοσυκλέτα που είναι προϊόν της συνεργασίας της Brabus με την Αυστριακή KTM συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία και των δυο κορυφαίων, ο κάθε ένας στον τομέα του, κατασκευαστών.

Η παραγωγή είναι περιορισμένη στις 290 μονάδες, διαθέσιμες σε επιλεγμένες αγορές, με στόχο μια ελίτ αναβατών που ζητάνε την πολυτέλεια την μοναδικότητα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής που εγγυώνται εντυπωσιακή εμφάνιση και μοναδικές επιδόσεις

Η βάση της Brabus 1300 R Edition 23 παραμένει η KTM 1290 Super Duke R EVO εφοδιασμένη με τον εξαιρετικό LC8 V-Twin κινητήρα με απόδοση 180 ίππων στις 9.500 σ.α.λ. και 140 Nm ροπής στις 8,000 rpm. από 1.301 κ.εκ.

Επίσης είναι εφοδιασμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία ημιενεργής ανάρτησης WP APEX. Αυτό επιτρέπει στους αναβάτες να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι αποκλειστικές λειτουργίες απόσβεσης - COMFORT, STREET, SPORT, TRACK, ADVANCED - ή τη λειτουργία AUTO, η οποία προσαρμόζεται αυτόματα στο δρόμο καθώς και στις συνθήκες οδήγησης.

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την Brabus 1300 R Edition 23 και της δίνουν την χαρακτηριστική ταυτότητα «Black and Bold» είναι: H χαρακτηριστική μάσκα με τους προβολείς, οι αεραγωγοί από ανθρακονήματα και οι σφυρήλατοι τροχοί Brabus Monoblock Z.

Το σπορ - επιθετικό ύφος της σχεδίασης, συμπληρώνουν το εξαιρετικά ελαφρύ μονοκόμματο υποπλαίσιο από ανθρακονήματα με την αντίστοιχη ουρά (κοκοβιό) και οι ολοκαίνουργιοι καθρέφτες στις άκρες του τιμονιού.

H Brabus 1300 R Edition 23 προσφέρεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς "Superblack" και "Stealth Grey".

Επόμενο άρθρο »

Αγωνιστικό μπροστινό σύστημα Öhlins FGR 252

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤA STREET 3 LADY AIR ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα