• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της CryptoDATA RNF
Για το 2023
Νέα 20/03/2023 - 20:03

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση της ομάδας CryptoDATA RNF MotoGP πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν του 2023, αποκαλύπτοντας το νέο DNA, τα χρώματα και τις καινοτομίες της ομάδας, που δίνουν τον τόνο για μια συναρπαστική σεζόν.


Το πνεύμα της ομάδας αντανακλάται στον τολμηρό συνδυασμό κόκκινου, μπλε, μαύρου και του χρώματος του ρόδου, που αντιπροσωπεύει τη μετάβαση από τη Yamaha στην Aprilia, τη δέσμευσή τους για την τελειότητα, το πάθος για αγώνες και την προθυμία να καινοτομήσουν και να διαταράξουν τα νερά.

 

 

Miguel Oliveira: "Μου αρέσει πολύ η νέα εμφάνιση! Τα χρώματα είναι διαφορετικά και μοναδικά. Ανυπομονώ για τον πρώτο γύρο στο σπίτι μου, εκπροσωπώντας την ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP στην Aprilia RS-GP μου! Το 2023, αντιμετωπίζω μια νέα πρόκληση, οπότε ελπίζω να τα πάμε καλά και να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε μαζί κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Η μοτοσυκλέτα έχει πολλές δυνατότητες και είμαι σίγουρος ότι τώρα μαζί με την ομάδα, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα πάντα στο στυλ οδήγησής μου και να αρχίσουμε να είμαστε γρήγοροι για να είμαστε ανταγωνιστικοί".

 

 

Raul Fernandez: "Είναι σίγουρα διαφορετικό! Μου αρέσει, ειδικά το μπλε μέρος. Έφτασα στην ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP με εντελώς φρέσκο μυαλό. Όλα είναι καινούργια, όχι μόνο τα χρώματα και είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ και προσπαθώ να διασκεδάσω ξανά με τη μοτοσυκλέτα. Ο κύριος στόχος μου φέτος είναι να επιστρέψω με ένα λαμπερό χαμόγελο στα χείλη μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ομάδας CryptoDATA RNF MotoGP, γιατί νομίζω ότι έχω τις καλύτερες ευκαιρίες εδώ. Έχουμε μια ωραία μοτοσυκλέτα με την Aprilia RS-GP. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, είμαι πολύ χαρούμενος. Κάναμε καλή δουλειά στη Sepang και στο Portimao και τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσουμε τη σεζόν".

 


Razlan Razali, Founder and Team Principal CryptoDATA RNF MotoGP Team: "Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους ξεκινώ τη νέα σεζόν με ανανεωμένο πνεύμα και τα τολμηρά νέα μας χρώματα που αντικατοπτρίζουν τη νέα ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP. Ως ομάδα, είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε αλλαγές και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα του αθλήματος. Έχουμε συνεργαστεί με την CryptoDATA για να φέρουμε τεχνολογία αιχμής στο άθλημα και να μας βοηθήσουμε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Αλλά πέρα από τη συνεργασία μας, είμαστε συγκεντρωμένοι στο να φέρουμε τη δική μας μοναδική προσέγγιση στους αγώνες, με ομαδική κουλτούρα που δίνει έμφαση στην αριστεία, την αποφασιστικότητα, το πάθος και την επιθυμία να είμαστε διαφορετικοί".

 

 

"Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το απίστευτο ταξίδι μαζί μας. Πρώτα και κύρια, ένα ευχαριστώ από καρδιάς στον κ. Carmelo Ezpeleta, την Dorna, την IRTA, τον κ. Massimo Rivola, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Aprilia Racing, για την ισχυρή τεχνική υποστήριξη από την εργοστασιακή ομάδα, τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας που στάθηκαν δίπλα μας, όπως την Greenpower Generators, την RCB, την WRS, την BETA και πολλούς άλλους. Και όσον αφορά τους νέους συνεργάτες που μας συνοδεύουν σε αυτή τη νέα περιπέτεια, καλωσορίζουμε θερμά τη Sterilgarda, την Shark, την Estrella Galicia και την Castrol. Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε όλους μαζί και ανυπομονούμε να έχουμε μεγάλες επιτυχίες μαζί στο μέλλον".

 

"Η ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP αντιπροσωπεύει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για την ομάδα και το άθλημα και ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας οδηγήσει το μέλλον. Πιστεύουμε ότι έχοντας τους συνεργάτες μας που μοιράζονται το ίδιο όραμα μαζί μας, είμαστε σε καλή θέση για να κυνηγήσουμε επιτυχίες και για να αφήσουμε το στίγμα μας στο άθλημα. Τώρα, εστιάζουμε στην καινοτομία και στο να ξεπεράσουμε τα όρια, είναι βέβαιο ότι θα φέρουμε ενθουσιασμό και νέα ενέργεια στον κόσμο των αγώνων μοτοσυκλέτας αυτή τη σεζόν".

Επόμενο άρθρο »

Τί συμβαίνει με τη Honda και την Kalex;

« Προηγούμενο άρθρο

Ανησυχία για τους αγώνες Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα