• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans live: μιλάμε με Pedrosa – Lorenzo
Αισιόδοξοι οι 2 κορυφαίοι Ισπανοί για τον αγώνα
Νέα 20/05/2010 - 20:41

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο καιρός είναι η ευχάριστη έκπληξη στο Le Mans, με 27ο το απόγευμα και πρόβλεψη για τριήμερο με ηλιοφάνεια. Αυτό έδωσε νότα αισιοδοξίας σε όλους και ιδιαίτερα στους 2 κορυφαίους Ισπανούς οδηγούς που έκαναν το 1-2 στην Jerez.

O Dani Pedrosa ήταν ο πρώτος που βρήκαμε, μετά την ταλαιπωρία για να φτάσουμε στην πίστα, αφού επί 90’ ήμασταν κολλημένοι στον περιφερειακό του Παρισιού, χωρίς να έχει γίνει κάποιο ατύχημα, από τη στάνταρ κυκλοφορία της Γαλλικής πρωτεύουσας.

 

Ο πάντα φιλικός Dani μας είπε ότι η ομάδα του, ειδικά μετά το τεστ της Jerez, βρίσκεται σε καλό δρόμο, ως προς τη ρύθμιση της RC212V και ότι τα χαρακτηριστικά του κινητήρα ταιριάζουν με την πίστα, που είναι από αυτές που χαρακτηρίζονται stop & go. Η δύναμη του μοτέρ της Honda είναι ικανοποιητικότατη και αυτό που ελπίζει ο Pedrosa είναι να βρουν γρήγορα τη σωστή ισορροπία των αναρτήσεων.

Απίσετυτος εναγγαλισμός μετά τον αγώνα της Jerez
Απίσετυτος εναγγαλισμός μετά τον αγώνα της Jerez

 

Λίγο αργότερα είχαμε μια αρκετά εκτενή κουβέντα με τον Jorge Lorenzo, που επικεντρώθηκε στην απόδοσή του στον προηγούμενο αγώνα. Μας εκμυστηρεύτηκε την ανησυχία του στους πρώτους γύρους και μετά τη σιγουριά που όλο και μεγάλωνε στη διάρκεια του αγώνα. Όμως βέβαια δεν θα αναπαυθεί στις δάφνες του Ισπανικού Grand Prix, αλλά θα προσπαθήσει να βελτιώσει κι άλλο την απόδοσή του, ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα, με τη μοτοσυκλέτα γεμάτη καύσιμο.

Επίσης δεν απέκλεισε καθόλου το να βρεθεί τελικά στην Ελλάδα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, σε μια εκδήλωση που ετοιμάζει το περιοδικό MOTOGP WORLD, μαζί με άλλα μέσα και έναν ειδικό χώρο.

Επόμενο άρθρο »

Περιμένει πολλά στο Le Mans o Aoyama

« Προηγούμενο άρθρο

Στο club της elite ο Toni Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα