• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήρθε το νέο QJMOTOR SRK 125 S και ανακοινώθηκε η τιμή του
Τεστ-Μοντέλα 22/04/2023 - 00:32

Το καινούργιο SRK 125 S της  QJMOTOR ήρθε και είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Δίκτυο Συνεργατών QJ MOTOR στην τιμή των 2.995€. 

Το SRK 125 S κατηγορίας διπλώματος Α1, που μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου, αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για τους νεαρούς που θέλουν μια σύγχρονη ασφαλή και προσιτή μοτοσυκλέτα για τα πρώτα τους βήματα στο κόσμο της μοτοσυκλέτας άλλα και μεγαλύτερους που έχουν δίπλωμα αυτοκινήτου και ψάχνουν για κάτι περισσότερο από ένα απλό μεταφορικό μέσο με δυο τροχούς.

Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι ο σύγχρονος τετράχρονος υγρόψυκτος προδιαγραφών Euro5 κινητήρας με απόδοση 15 ίππων, που είναι και το μέγιστο νόμιμο όριο για την κατηγορία, το οποίο συνεργάζεται με ένα ένα κιβώτιο έξι σχέσεων με υγρό πολύδισκο συμπλέκτη.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει φώτα LED,  ψηφιακή οθόνη οργάνων TFT και ABS.

Το πακέτο συμπληρώνουν, το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο δύο δοκών, το USD πιρούνι διαμέτρου 35mm εμπρός, το μονό πίσω αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη, προφόρτιση των ελατηρίου και τα φρένα με δίσκο 260mm και τετραπίστονη δαγκάνα μπροστά και έναν δίσκο 240mm πίσω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το QJMOTOR SRK 125S και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δείτε την παρακάτω παρουσίαση   


QJMOTOR SRK 125S - Στην κορυφή της κατηγορίας

Όταν δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε λιγότερο από το καλύτερο, η νέα SRK 125S αποτελεί μονόδρομο ως επιλογή στην κατηγορία Α1 των διπλωμάτων, αλλά και όσων θέλουν να κάνουν τη μετάβαση* από το αυτοκίνητο στο σύμπαν της μοτοσυκλέτας.

Ο χαρακτηρισμός "μικρό" ανταποκρίνεται μόνο στον κυβισμό της, καθώς η γυμνή streetfighter της QJMOTOR διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης και ολοκληρωμένης μοτοσυκλέτας.

Σχεδιασμός που προκαλεί

Η σχεδίαση της SRK 125S είναι εστιασμένη στην επιθετική εμφάνιση, με αιχμηρές επιφάνειες και γωνίες, που ξεκινούν από τον προβολέα και φτάνουν μέχρι την προκλητικά ανασηκωμένη ουρά. Αυτό όμως δεν γίνεται εις βάρος της άνεσης, καθώς η σέλα του αναβάτη διαθέτει αρκετό χώρο και αφρώδες υλικό, ενώ και η σχεδίαση της ξεχωριστής σέλας του συνεπιβάτη φροντίζει για την άνεσή του, με πλατιά επιφάνεια και εκατέρωθεν χειρολαβές για τη σωστή στήριξή του.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί, τόσο στη λευκή όσο και τη μαύρη SRK 125S, αποπνέουν τη σπορ φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας, ενώ η καρίνα στο κάτω μέρος του κινητήρα προσθέτει μία επιπλέον προστασία αλλά και αεροδυναμική εμφάνιση.

Οι εσοχές που δημιουργούνται από τα αεροδυναμικά προστατευτικά του ρεζερβουάρ καλύπτουν τα πόδια του αναβάτη και οι γωνίες που δημιουργούνται είναι εργονομικά μελετημένες για άνετη οδήγηση.

Την επιθετική εμφάνιση συμπληρώνει ο LED προβολέας με τη βάση για τη ψηφιακή TFT οθόνη να παίζει το ρόλο μιας μικρής αεροδυναμικής μάσκας.

Με σπορ προσανατολισμό

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως προκαλεί το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο δύο δοκών, που καθιστά την SRK 125S μία από τις ελάχιστες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας που διαθέτουν κάτι αντίστοιχο.

H στιβαρότητα της κατασκευής είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σπορ συμπεριφοράς της μοτοσυκλέτας, που συμπληρώνεται από το ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 35mm και το πίσω αμορτισέρ των 38mm το οποίο ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η επιλογή των φρένων της SRK 125S, με ένα δίσκο 260mm και τετραπίστονη δαγκάνα μπροστά, και έναν δίσκο 240mm με διπίστονη δαγκάνα πίσω.

Το πακέτο των φρένων ολοκληρώνεται με ένα σύστημα ABS που παρέχει τα εχέγγυα για ασφαλή πέδηση κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η τιμή της SRK 125S έχει καθοριστεί στα 2.995€ και διατίθεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών QJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της SRK 125 S εδώ: https://qjmotor.gr/model/srk-125s/

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τετράχρονος
Υγρόψυκτος

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ

1 – SOHC / 4

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ

54.0 x 54.5

ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ

12.0:1

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

EFI (BOSCH)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

Υγρό Κάρτερ

ΚΙΒΩΤΙΟ

6 Ταχύτητες

ΙΣΧΥΣ

15 PS / 9500rpm

ΡΟΠΗ

12,1Nm /7.000rpm

ΣΧΕΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

3.286

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Μίζα

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

2,5 L/ 100km (WMTC3)

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

10 L

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)

1970 x 785 x 1070

ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ

1345mm

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ

ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ

ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)

143 kg

ΓΩΝΙΑ ΚΑΣΤΕΡ

25°

ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ

Δίσκος 260mm + ABS
Με τετραπίστονη δαγκάνα

ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ

Δίσκος 240mm+ ABS
Με διπίστονη δαγκάνα (Ø25mm)

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
(ΔΙΑΔΡΟΜΗ/ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ)

Ανεστραμμένο πιρούνι
(110,5mm/35mm)

ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
(ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ)

MONOSHOCK
Με ρύθμιση προφόρτισης (38mm)

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

110/70 R17

ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

150/60 R17

 

Επόμενο άρθρο »

Η νέα TRX 125 ήρθε και είναι διαθέσιμη στο Δίκτυο Συνεργατών QJ MOTOR

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε και σχολιάζουμε την CFMOTO 450SR (Video)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα