• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Σκέφτηκα να τα παρατήσω
Αλλά τώρα ανυπομονώ να ανέβω στη μοτοσυκλέτα
Νέα 31/05/2023 - 11:18

Λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα μένει μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP να ξαναζωντανέψει στο Oakley Grand Prix της Ιταλίας και ο Pol Espargaro μοιράστηκε μερικά συναρπαστικά νέα σε συνέντευξή του στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό TV3. Αποκάλυψε ότι τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε μια κρίσιμη ιατρική εξέταση που θα μπορούσε τελικά να του δώσει ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του. 


"Την επόμενη εβδομάδα, θα κάνω τον ιατρικό μου έλεγχο και αν οι γιατροί μου δώσουν το πράσινο φως, θα κατευθυνθώ στο Mugello. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, θα βάλω στόχο να επιστρέψω για τον δεύτερο αγώνα (Sachsenring) ή το τρίτο (Assen) αυτής της τριπλέτας", δήλωσε.


Τα ελπιδοφόρα νέα έρχονται σε συνέχεια των πρόσφατων σχολίων του Ισπανού στο DAZN ότι είχε καταβάλει τεράστια προσπάθεια για την ανάρρωσή του προκειμένου να είναι έτοιμος για το ιταλικό GP. 


"Ανυπομονώ να επιστρέψω στη μοτοσικλέτα. Είναι αυτό που με κάνει να σηκώνομαι κάθε πρωί από το κρεβάτι, η απόλυτη κινητήριος δύναμή μου. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω για το Mugello. Το να βλέπω τις μοτοσυκλέτες KTM να αποδίδουν καλά τροφοδοτεί επίσης το κίνητρό μου", αναφώνησε το Σαββατοκύριακο στο Le Mans.

Η τρομακτική πτώση του Espargaro κατά τη διάρκεια του Grand Prix TISSOT της Πορτογαλίας τον Μάρτιο προκάλεσε μια σειρά από βαρείς τραυματισμούς. 


Αναλογιζόμενος τον επίπονο δρόμο του προς την ανάκαμψη, είπε: "Τώρα, βρίσκομαι σε μια προνομιακή θέση με πολύ λίγο πόνο, σχεδόν καθόλου. Εκείνες οι πρώτες μέρες ήταν μια μάχη για τη ζωή μου. Αν και δεν είχα πλήρη επίγνωση όσο ήμουν στη ΜΕΘ, είδα τα βάσανα των γύρω μου".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο μικρότερος αδελφός Espargaro παραδέχτηκε ότι σκεφτόταν να αποσυρθεί από το άθλημα. Ωστόσο, το πνεύμα ενός αληθινού αναβάτη κυριάρχησε. "Η σκέψη να τα παρατήσω πέρασε από το μυαλό μου... Είχα άφθονο χρόνο για ενδοσκόπηση. Παρατηρώντας τα βάσανα των οικείων μου... βλέποντας τη στενοχώρια της γυναίκας μου με οδήγησε στο να σκεφτώ μια τέτοια απόφαση. Αλλά με έχει διαβεβαιώσει πολλές φορές ότι με γνώρισε ως αναβάτη, και αυτό είναι που με κάνει χαρούμενο. Το να με βλέπει χαρούμενο φέρνει και σε εκείνη χαρά".

Επόμενο άρθρο »

Rivola: Θα κρατήσουμε τους ίδιους αναβάτες το 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Τί σημαίνει η απόφαση του Razgatlioglu να παραμείνει στα Superbikes;

Χορηγοί