• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSSP300: Απογοητευτικός ο Περιστεράς, άτυχος ο Καμζέλης στο Μιζάνο
Νέα 03/06/2023 - 16:18

Του Δημήτρη Διατσίδη

 

 

Ο 18χρονος – εδώ και λίγες ημέρες - Γιάννης Περιστεράς έκανε ίσως τον χειρότερό του Αγώνα στην πίστα του Μιζάνο, στην κατηγορία WSSP300 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος World Superbike. Αντίστοιχα ο Απόστολος Καμζέλης που προχθές έγινε 17, στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στην κατηγορία R3 bLU cRU Championship, ήταν άτυχος, καθώς μόλις στη δεύτερη στροφή του πρώτου γύρου του Αγώνα, ένας συναθλητής του τον κτύπησε στο πίσω μέρος της Yamaha R3, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο και να παρασύρουν έναν ακόμη οδηγό. 

Ο Περιστεράς, μετά από προβλήματα στις Κατατακτήριες Δοκιμές εκκίνησε από την 30η θέση και ενώ στην κανονική εκκίνηση πήγε καλά περνώντας τέσσερις οδηγούς στην 4η στροφή, είδε την προσπάθειά του να ακυρώνεται, μετά από κόκκινη σημαία που βγήκε λόγω προβλήματος της οργάνωσης στα φώτα της εκκίνησης. Στην επανεκκίνηση δεν κατάφερε τίποτε καλό και απλά έμεινε να δίνει τη μάχη για την 29η θέση, με το γκρουπ μπροστά του να απομακρύνεται. Τελικά τερμάτισε 24ος, χάρις σε πτώσεις αρκετών οδηγών και με μόλις ένα προσπέρασμα, αλλά χωρίς ποτέ να βρει έναν καλό ρυθμό στους γύρους του.

 

 

Την προσπάθεια του Περιστερά υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, KARASSULIS International Transport, House Of Wheels, SIXT, Georgopoulos Racing, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, MGP.gr, Peristeras Tyres. 

Την προσπάθεια του Καμζέλη οι: RAVENOL, K.Iορδανόπουλος, PR Rent, prorent.gr, Kamzelia Special Transports

#racing4greece

Ο Απόστολος Καμζέλης με τον πατέρα του Λάμπη
Ο Απόστολος Καμζέλης με τον πατέρα του Λάμπη
Ο Περιστεράς, λίγο πριν την εκκίνηση
Ο Περιστεράς, λίγο πριν την εκκίνηση
Η Yamaha R3 του Καμζέλη
Η Yamaha R3 του Καμζέλη
Ο Περιστεράς ετοιμάζεται για την κανονική εκκίνηση
Ο Περιστεράς ετοιμάζεται για την κανονική εκκίνηση

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Misano Πρώτος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

H Pirelli γιορτάζει 20 χρόνια στα WorldSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα