• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος χρωματικός συνδυασμός Black on Black για την Panigale V2
Νέα Αγοράς 09/06/2023 - 00:08

Η εταιρία από το Borgo Panigale παρουσίασε ένα νέο χρωματικό συνδυασμό Black on Black, για την Supersport Panigale V2, που θα είναι διαθέσιμος παράλληλα με το κλασικό Ducati Red

H Panigale V2 είναι εξοπλισμένη με τον V2 δικύλινδρο Superquadro κινητήρα που από 955 κ.εκ. που αποδίδει 155 ίππους στις 10.750 rpm και ροπή 104 Nm στις 9.000 rpm.

Ο πλούσιος και εξαιρετικά εξελιγμένος στάνταρ εξοπλισμός της Panigale V2 περιλαμβάνει: Aδρανιακή πλατφόρμα 6 αξόνων, ABS Cornering EVO, Ducati Traction Control (DTC) EVO 2, Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, Ducati Quick Shift up/down (DQS) EVO 2 και Engine Brake Control (EBC) EVO. Τον σπορ χαρακτήρα συμπληρώνουν τα νέα στάνταρ ελαστικά Pirelli Diablo Rosso IV Corsa.

Τέλος για τους Ducatista που θέλουν κάτι παραπάνω ή να προσωποποιήσουν την δική τους Panigale V2 υπάρχει και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ Sport, σχεδιασμένα για να ενισχύσουν το αγωνιστικό πνεύμα της μοτοσυκλέτας. Αλλά και μια σειρά εξοπλισμού αναβάτη που περιλαμβάνει την ολόσωμη φόρμας Ducati Corse C6 και το κορυφαίο κράνος Ducati Corse V6.

Επόμενο άρθρο »

Σπέσιαλ σειρά Deep Black για τα Piaggio Beverly και Piaggio MP3 300 hpe

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ BHYDE NO-WIND TEX ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα