• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τί πήγε στραβά για τον Bezzecchi την Κυριακή;
Νέα 13/06/2023 - 18:06

Ο Marco Bezzecchi δεν κατάφερε να μπει στο ρυθμό που ήθελε την Κυριακή στο Mugello, έπεσε από την έβδομη στην ένατη θέση και κέρδισε ξανά μια θέση μόνο όταν ο Alex Marquez έπεσε με οκτώ γύρους να απομένουν.

"Δεν ξέρω", ανασήκωσε τους ώμους του ο Bezzecchi, όταν ρωτήθηκε τι πήγε στραβά. "Αλλά δεν ήταν όπως στις δοκιμές ή στον αγώνα Sprint".

"Πρέπει να το ελέγξουμε, αλλά ένιωσα πολύ άσχημα από τη δεύτερη στροφή και από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι ο αγώνας μου θα ήταν πολύ δύσκολος. Δυστυχώς δεν είχα καθόλου αίσθηση της μοτοσυκλέτας. Πρέπει να το τσεκάρουμε, αλλά είναι πολύ περίεργο, γιατί δεν αγγίξαμε τη μοτοσυκλέτα (δεν κάναμε αλλαγές), αλλά δυσκολεύτηκα πολύ".

"Είχα πολλά προβλήματα με την αίσθηση στο μπροστινό, παραλίγο να το χάσω πολλές φορές. Δεν μπορούσα να πλησιάσω κανέναν αναβάτη, γιατί τότε δεν μπορούσα ούτε να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα".

Τα λόγια του Bezzecchi "φωτογραφίζουν" κάποιο είδος προβλήματος στο μπροστινό λάστιχο, αλλά όταν ρωτήθηκε ευθέως απάντησε: "Ακόμα δεν ξέρω".

Όπως πολλοί, ο #72 είχε αλλάξει από το μαλακό στο μεσαίο πίσω ελαστικό για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά τόνισε: "Στο ζέσταμα με το μεσαίο ελαστικό ήμουν πρώτος. Και το Σάββατο με το μεσαίο, ήμουν πολύ πολύ γρήγορος. Έτσι η μοτοσυκλέτα μου ήταν καλή και με μεσαίο και με μαλακό".

"Αλλά το πρόβλημα ήταν περισσότερο μπροστά, ένιωθα πολύ άσχημα με το μπροστινό, δεν είχα αίσθηση, δεν μπορούσα να φρενάρω αργά, δεν μπορούσα να μπω στη στροφή φρενάροντας. Και όταν ήμουν κοντά σε άλλον αναβάτη δεν μπορούσα να σταματήσω. Πάντα έβγαινα εκτός γραμμής, δυσκολεύτηκα σε όλο τον αγώνα".

Ο Bezzecchi έχει υποχωρήσει τώρα 21 βαθμούς πίσω από τον Bagnaia, προχωρώντας στο Γερμανικό Grand Prix στο Sachsenring αυτό το Σαββατοκύριακο.

Επόμενο άρθρο »

Απίστευτοι χρόνοι για τον Γιάννη Περιστερά στην SSP300 στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Γερμανικού Grand Prix οι Rins και Mir

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα