• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto3 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Matteo Bertelle στο βρεγμένο
Νέα 16/06/2023 - 16:40

Η βροχή έκανε μια εμφάνιση κατά τις ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας, αλλά ήταν κατά τις ΕΔ2 της Moto3 που είδαμε τους ουρανούς να ανοίγουν. 


Ο απόβλεπτος γερμανικός καιρός δεν επέτρεψε βελτιώσεις των πρωινών χρόνων, αλλά οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας βγήκαν στην πίστα, για να πάρουν μια γεύση των συνθηκών που είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν αύριο ή μεθαύριο.


Ταχύτερος αποδείχθηκε ο Matteo Bertelle, κάνοντας 1:38.972 στον 15 από τους 17 γύρους που πραγματοποίησε. Πίσω του ήταν ο Adrian Fernandez (που αντικαθιστά τον τραυματία Tatsuki Suzuki στην Leopard Honda), ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Deniz Oncu. 


O Τούρκος αναβάτης είχε μια άσχημη πτώση στα τελευταία στάδια και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο, καθώς εθεάθη να κρατά πονεμένος τον αριστερό του καρπό, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά για τον αναβάτη του Aki Ajo.


O Mario Aji είναι γενικά δυνατός σε αυτές τις συθνήκες και πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Andrea Migno, που συνεχίζει να αντικαθιστά τον Lorenzo Fellon. 


O Diogo Moreira έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Ryusei Yamanaka. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Xavier Artigas, Stefano Nepa και David Alonso.

Μια πτώση του Scott Ogden στην 8η στροφή έφερε για λίγο τις κόκκινες σημαίες, καθώς η μοτοσυκλέτα του έφτασε και χτύπησε στον αερόσακο στην άκρη της πίστας.

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης ο μικρότερος στην SSP, εντυπωσιάζει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα