• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Bezzecchi, μικρό κάταγμα στο δάκτυλο για τον Marquez
Νέα 18/06/2023 - 11:28

O Marco Bezzecchi ανέβηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου κατά τη διάρκεια του ζεστάματος της μεγάλης κατηγορίας το πρωί της Κυριακής στο Sachsenring για το Γερμανικό Grand Prix. 


O Ιταλός έκανε 1:20.999 για να αφήσει πίσω του, 62 χιλιοστά του δευτερολέπτου, τον νικητή του αγώνα Sprint, Jorge Martin. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022, Francesco Bagnaia. 


O Μiguel Oliveira είχε ένα δυνατό ξεκίνημα στην Κυριακή του, κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Fabio Quartararo. O Takaaki Nakagami ήταν έκτος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Johann Zarco.


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Brad Binder, Jack Miller και Aleix Espargaro.


O Marc Marquez είχε ένα σκληρό highside στην έξοδο της 7ης στροφής, που τον άφησε να κουτσαίνει και να δείχνει πλήρως απογοητευμένος, καθώς άργησε να γυρίσε στα pits και η κάμερα τον έπιασε να στηρίζεται στο κιγκλίδωμα με απελπισία και να κουνάει το κεφάλι του. Η ιατρική ανακοίνωση ανέφερε ότι ο Marquez έχει ένα μικρό κάταγμα σε δάκτυλο του αριστερού χεριού. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα. 


Από ότι μας ενημέρωσε ο Δημήτρης Διατσίδης που βρίσκεται στην πίστα του Sachsenring, η Honda δοκίμαζε σήμερα το δικό της πλαίσιο (μάλιστα ο Nakagami είχε 2 διαφορετικά πλαίσια Honda), για να δουν πως δουλεύουν. Αυτή η πρώτη εικόνα πάντως δεν φαίνεται ενθαρρυντική...

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή του πολυπρωταθλητή Λευτέρη Πίππου στους αγώνες ταχύτητας

« Προηγούμενο άρθρο

Johann Zarco και Brad Binder εξηγούν τις επαφές τους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα