• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκαναν αίσθηση στη Σύρο τα μοντέλα της Kymco και Voge!
Νέα Αγοράς 27/06/2023 - 13:06

Επιμέλεια: Γιάννης Διατσίδης

Φωτογραφία: Στέφανος Μαμίδης

 

Στα πλαίσια του πανελλαδικού test-ride της Mototrend, το καραβάνι των σκούτερ και μοτοσυκλετών, της Kymco και της Voge, πέρασε από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Για πέντε ημέρες του Ιουνίου, οι κάτοικοι του νησιού και φίλοι της μοτοσυκλέτας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν 12 μοντέλα των δύο εταιριών, στο test-ride που διοργάνωσε ο τοπικός αντιπρόσωπος, το κατάστημα Motopolis.

Μερικά από τα κορυφαία μοντέλα της Kymco, όπως τα AK550 PREMIUM, CV3 noodoe, DTX360, XTOWN 300 αλλά και τα πιο μικρά PEOPLE S 125, AGILITY S 125, δημιούργησαν μία ευρεία γκάμα σκούτερ, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαν οι Συριανοί τις μοτοσυκλέτες της Voge 500 DS, 500 AC, 300 DS, 300 AC, 300 RALLY αλλά και το εντυπωσιακό σκούτερ SR4MAX. 

Την τελευταία ημέρα πριν το καραβάνι αναχωρήσει για τη Ρόδο, το Motopolis διοργάνωσε ένα «Safari», προσφέροντας σε 10 τυχερούς την ευκαιρία να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες και τα σκούτερ σε μια υπέροχη διαδρομή στο βόρειο, αραιοκατοικημένο τμήμα του νησιού με την άγρια ομορφιά του. 

Επόμενο άρθρο »

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS Η ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FREECOM 4+ SINGLE ΤΗΣ CARDO

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΑΞΙΔΙ "SYM SIBERIA" - Μητσάκης και NH-T 300 διασχίζουν τα Ουράλια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα