• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εντελώς καινούργια ZX 10 R ετοιμάζει η Kawasaki
Είδα το πρωτότυπο τον περασμένο Νοέμβριο λέει ο Chris Vermeulen
Νέα 30/05/2010 - 12:54

O Chris Vermeulen αποκαλύπτει ότι η Kawasaki εξελίσσει μια καινούργια Superbike της οποίας οι δοκιμές θα ξεκινήσουν τον Αυγουστο προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό το 2011.

 

“Ο Ιάπωνας κατασκευαστής προσπάθησε να φτιάξει μια επιτυχημένη ZX 10 R Ninja, αλλά τελικά έμεινε πίσω από ένα σωρό μοτοσικλέτες στο WSBK τις τρείς προηγούμενες χρονιές.”

 

“Έτσι ξεκίνησε την εξέλιξη μιας νέας μοτοσικλέτας ,η οποία βρίσκεται σε τελικό στάδιο και θα στηθεί στη σχάρα εκκίνησης το 2011. Το νέο project ξεκίνησε προς το τέλος του 2009 με τις εμπειρίες από από το WSBK και τα MotoGP.” Λέει ο Chris Vermeulen.

 

“O Tom (Sykes) έκανε καλή δουλειά στην υπάρχουσα μοτοσικλέτα και την εξέλισσε κάθε στιγμή, αλλά βλέποντας την επόμενη χρονιά χρειαζόμαστε μια εντελώς καινούργια μοτοσικλέτα.”

 

“ Θα ξεκινήσουν οι δοκιμές πολύ σύντομα, πιθανότατα μέσα στον Αύγουστο. Είδα την μοτοσικλέτα όταν ήμουν στην Ιαπωνία τον Νοέμβριο, αλλά εκείνο που μπορούσα να δω δεν ήταν παρά ένα πρωτότυπο στα πρώτα του στάδια. Είναι πιθανόν λοιπόν να έχει αλλάξει ξανά.”

 

“Γνωρίζω τα βασικά χαρακτηριστικά του κινητήρα που είναι εντελώς καινούργιος. Η μοτοσικλέτα θα είναι μικρότερη και το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι διαφορετικό και έτσι φτιαγμένο που να μπορεί να αλλάζει εύκολα ανάμεσα στους αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Jakub Smrz και πολλές Ducati ανοίγουν τον χορό στο Miller

« Προηγούμενο άρθρο

Δυο ιταλοί ο Valentino Rossi και ο Loris Capirossi αξιολογούν την Imola

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα