• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ πωλήσεων για την Ducati το πρώτο εξάμηνο του 2023
Νέα Αγοράς 23/07/2023 - 00:24

Η Ducati, συνεχίζοντας την σταθερά ανοδική πορεία της, κατέγραψε ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023.

Από την αρχή του 2023 παραδόθηκαν παγκοσμίως 34.976 μοτοσυκλέτες Ducati, μια αύξηση της τάξης του 5% σε σχέση με ο ίδιο ίδια περίοδο του 2022.

Οι τρεις κορυφαίες αγορές για την Ducati - Ιταλία, Ηνωμένες Πολιτείες και Γερμανία - παρουσίασαν αύξηση πωλήσεων κατά 10%, 11% και 13% αντίστοιχα.

Το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο του εργοστάσιου από τη Μπολόνια είναι η Multistrada V4 με 6.382 παραδόσεις μέχρι τώρα για το 2023. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Monster με 4.299 μοτοσυκλέτες και στην τρίτη θέση βρίσκεται η σειρά Scrambler Ducati με 3,581 πωλήσεις.

Francesco Milicia, Αντιπρόεδρος της Ducati για Παγκόσμιες Πωλήσεις και After Sales: "Αυτό το πρώτο εξάμηνο ήταν το καλύτερο ποτέ της Ducati όσον αφορά τις παραδόσεις. Φτάσαμε σε παραδόσεις ρεκόρ 34.976 μοτοσυκλετών, αποδεικνύοντας ότι οι παθιασμένοι πελάτες μας συνεχίζουν να εκτιμούν τη γκάμα των προϊόντων μας, η οποία είναι πλέον ευρύτερη από ποτέ. Η δέσμευσή μας να ενισχύσουμε την ικανοποίηση της Ducatisti μας είναι ισχυρότερη από ποτέ και η συνεχής εμπιστοσύνη τους δίνει σε όλους τους ανθρώπους στο Borgo Panigale ένα επιπλέον κίνητρο."

Για το 2024 η Ducati έχει ήδη αποκαλύψει πέντε νέους συνδυασμούς χρωμάτων για τις μοτοσυκλέτες της. Οι λάτρεις μπορούν να επιλέξουν την SuperSport 950 S στο Stripe Livery που εναλλάσσει τα χρώματα του λευκού, του γκρι και του κόκκινου. Η Monster είναι τώρα ακόμη πιο κομψη χάρη στο νέο χρώμα Iceberg White, ενώ η Hypermotard 950 RVE έχει ένανέο σετ γραφικών Evo εμπνευσμένο από την τέχνη του δρόμου. Η Panigale V2 θα είναι διαθέσιμη στο νέο Black on Black χρωματικό συνδυασμό και η Multistrada V2 S σε Thrilling Black & Street Grey.

Επόμενο άρθρο »

Test Ride CFMOTO στην εταιρεία ΜΟΤΟ ΜΠΟΥΛΑΣ στην Χίο από 24 Ιουλίου έως 02 Αυγούστου 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha R1 GYTR PRO 25th Anniversary Limited Edition

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα