• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H BMW S1000RR κερδίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Από το δελτίο τύπου της ομάδας
Νέα 31/05/2010 - 13:45

 

Η Παναγιωτόπουλος Α.Ε., Επίσημος Έμπορος Μοτοσικλετών BMW Motorrad, πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της ομάδας της SIN1ORIS RACING TEAM - BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2010, στον 2ο αγώνα , που έγινε στην πίστα των Σερρών στις 15-16 Μαϊου 2010 .

 

Mε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση ο Σάκης Συνιώρης με το νέο superbike της BMW, S 1000 RR πήρε την πρώτη θέση στο βάθρο στην κατηγορία ‘Formula Extreme’ . Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τερμάτισε μπροστά από τους Κ. Κοντομάρο (2ος) και Γ. Μπούστα (3ος) και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σημειώνοντας την πρώτη επίσημη νίκη της S 1000 RR σε ελληνικό έδαφος.

 

Η νίκη της S 1000 RR ήρθε να πιστοποιήσει το επίπεδο εξέλιξης αλλά και την απίστευτη ιπποδύναμη της μοτοσυκλέτας, που σε συνδυασμό με τις ικανότητες του Σάκη Συνιώρη δεν είχε αντίπαλο στην πίστα των Σερρών.

 

Ευχαριστούμε το Σάκη Συνιώρη, την ομάδα και όλους όσους βοήθησαν στην εκπληκτική αυτή εμφάνιση και ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού μας για τον 3ο αγώνα στο Τυμπάκι στις 5-6 Ιουνίου 2010...

Επόμενο άρθρο »

O Marquez σε πρόγραμμα εντατικής αποκατάστασης

« Προηγούμενο άρθρο

Το PHILIP ISLAND μέχρι το 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα