• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η GASGAS παρουσιάζει ηλεκτρικό ποδήλατο ισορροπίας
Νέα Αγοράς 25/07/2023 - 12:41

Τα παιδιά τώρα μπορούν να κάνουν τα πρώτα βήματα ισορροπίας σε δύο τροχούς με ένα ηλεκτρικό “ποδήλατο” που ξεχωρίζει. Το MC-E 1.20 έχει τροχούς 20 ιντσών, μπροστινή ανάρτηση με διαδρομή 80mm, υδραυλικά φρένα και πλαίσιο από αλουμίνιο!!!  

Ουσιαστικά ξεφεύγει από τα απλά ποδήλατα ισορροπίας και πλησιάζει τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της εταιρίας που ανήκει στον όμιλο της ΚΤΜ. Με το MC-E 1.20 η GASGAS θέλει να προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 10 έως 12 χρόνων να έρθουν κοντά στον κόσμο των δύο τροχών και το αντίστοιχο στυλ ζωής. Ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, να δώσει την ευκαιρία στους γονείς αυτών των παιδιών να του πάρουν ένα τέτοιο ξεχωριστό δώρο.

Υπάρχουν τρεις χαρτογραφήσεις για τη δύναμη του ηλεκτρικού μοτέρ, ώστε το MC-E 1.20 να μπορεί να οδηγηθεί χωρίς φόβο. Ο σκελετός από ελαφρύ αλουμίνιο και οι νάιλον τροχοί των 20 ιντσών είναι σχεδιασμένοι για μίνιμουμ αντίσταση στη κύλιση. Το μπροστινό είναι το πιρούνι Manitou J-Unit Machete με διαδρομή 80mm, όπως προαναφέραμε, ενώ τα υδραυλικά φρένα και στους δύο τροχούς μπορούν να σταματήσουν εύκολα το δίτροχο.  

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του MC-E 1.20 είναι η δυνατότητα να προσαρμοστεί στο ύψος και τα σωματικά χαρακτηριστικά του μικρού οδηγού, καθώς μεγαλώνει και αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση και ικανότητες οδήγησης. Τιμόνι και σέλλα ρυθμίζονται ανάλογα.  

Το MC-E 1.20 θα φτάσει στα καταστήματα της GASGAS τον Αύγουστο, σε τιμές που εξαρτώνται από την κάθε χώρα.

Επόμενο άρθρο »

Νέα χρώματα 2024 για την Honda X-ADV

« Προηγούμενο άρθρο

Slacker - Το ηλεκτρονικό όργανο μέτρησης του Sag τώρα σε τιμή προσφοράς μόνο 100€

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα