• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πετυχημένο το 1ο εξάμηνο MV Agusta και PIERER Mobility AG
Τι γίνεται στην Ελλάδα;
Νέα Αγοράς 26/07/2023 - 15:20

100 αντιπρόσωποι, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και μία ειδική έκδοση που λανσαρίστηκε σηματοδοτούν το εκπληκτικό πρώτο εξάμηνο του 2023 για την MV Agusta. Ο έκτος μήνας της συνεργασίας μεταξύ της MV Agusta και της PIERER Mobility AG μόλις ολοκληρώθηκε με το κλείσιμο της πρώτης επιτυχημένης περιόδου μιας συνεργασίας που ήδη φέρνει τη μάρκα με βάση τη Schiranna στο ύψος το οποίο της ανήκει.

100 έμποροι

Το δίκτυο διανομής MV Agusta, το οποίο αποκαθίσταται με στόχο το άνοιγμα 180 επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής εντός του τέλους του 2023, έφτασε στον 100ο επιχειρηματικό εταίρο στις αρχές Ιουλίου, απόλυτα συνυφασμένο με τους στόχους που έθεσε το διοικητικό συμβούλιο.

Οι αντιπροσωπείες της MV Agusta καθορίζονται παγκοσμίως μεταξύ των καλύτερων ήδη υπαρχουσών αντιπροσωπειών MV, των καλύτερων επιλεγμένων λιανοπωλητών PIERER Mobility AG και επιχειρηματικών συνεργατών που προέρχονται από την υψηλή αυτοκινητοβιομηχανία.

To WorldSBK είναι τώρα το αγωνιστικό πεδίο της MV Agusta, στην κατηγορία WorldSSP

Βελτιωμένη εξυπηρέτηση πελατών: 4 χρόνια εγγύηση και 24/7 οδική βοήθεια

Το πρώτο εξάμηνο του 2023 ήταν ένα κρίσιμο ορόσημο για την MV Agusta: μια 4ετής εργοστασιακή εγγύηση παρέχεται πλέον σε όλες τις μοτοσυκλέτες του έτους 2023. Μια τέτοια στρατηγική απόφαση αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω βήμα μπροστά προς την κεντρική προσέγγιση των πελατών της που εφαρμόζει η MV Agusta σε κάθε πτυχή της επιχείρησης. Η 4ετής εγγύηση έρχεται όχι μόνο ως πλεονέκτημα για τους πελάτες της MV Agusta, αλλά είναι επίσης μια ξεκάθαρη απόδειξη της εμπιστοσύνης που έχει η εταιρεία στις πλήρως Made-in-Italy μοτοσυκλέτες της και στις διαδικασίες που περνά κάθε μοτοσυκλέτα πριν σταλεί στους πελάτες της.

Επιπλέον, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να εστιάζουν μόνο στην ευχαρίστηση της οδήγησης των MV Agusta, στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Αυστρία, τη Γαλλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο (ακολουθούν περισσότερες χώρες), παρέχοντας οδική βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και περιλαμβάνεται στην αγορά οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας MV Agusta.

Οι πελάτες, σε περίπτωση προβλήματος, έχουν τη δυνατότητα της επί τόπου, ρυμούλκησης σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο/σημείο σέρβις της MV Agusta, τεχνική βοήθεια, μεταφορά στον προορισμό τους και πολλές άλλες υπηρεσίες όπως αντικατάσταση οχήματος, επαναπατρισμός του οχήματος από το εξωτερικό, διαμονή κ.λπ.

Το κερασάκι στην τούρτα: το Dragster RR SCS America

Το κερασάκι στην τούρτα του πρώτου εξαμήνου του 2023 για την MV Agusta, αντιπροσωπεύεται από την κυκλοφορία μιας νέας αποκλειστικής περιορισμένης έκδοσης: The Dragster RR SCS America edition.

Σηματοδοτώντας την 50ή επέτειο από την κυκλοφορία της εμβληματικής 750 S, η οποία καμάρωνε με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, αυτή η τελευταία έκδοση 300 μονάδων America αποτίνει φόρο τιμής σε μια σειρά κόκκινων, λευκών και μπλε μοτοσυκλετών MV Agusta που έχουν γιορτάσει, τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, τη σημασία της σχετικής αυτής αγοράς της MV.

Διαθέσιμο μόνο για την αγορά της Βόρειας Αμερικής, το Dragster RR SCS America, έχει ήδη προκαλέσει απίστευτο ενδιαφέρον.

Στην πραγματικότητα, δόθηκε στους VIP πελάτες της η ευκαιρία να δουν το μοντέλο πριν από τη δημόσια αποκάλυψη και τη στιγμή της κυκλοφορίας, οι περισσότερες μονάδες είχαν ήδη κατανεμηθεί, αποδεικνύοντας περαιτέρω ότι η MV Agusta θεωρείται κάτι περισσότερο από μια φίρμα μοτοσυκλετών από τους λάτρεις και τους συλλέκτες.

 

Luca Martin (COO και μέλος Δ.Σ. – MV Agusta Motor S.p.A.):

"Με την αγορά μιας MV Agusta, οι πελάτες εισέρχονται σε μία μάρκα που αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με την εξαιρετική κεντρική προσέγγιση των πελατών του ανανεωμένου δικτύου αντιπροσώπων μας. Είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε να πετύχουμε το πρώτο εξάμηνο του 2023, ως νέος συνεργάτης της PIERER Mobility AG. Αυτά τα αρχικά αποτελέσματα είναι απλώς μια γεύση του πώς θα είναι το μέλλον της MV Agusta."

H Superveloce 800 έιθναι ένα έργο τέχνης

Βέβαια σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κατάσταση ακόμη δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ρόδινη! Στην προσπάθεια της Αυστριακής εταιρίας να αποκτήσει το 100% του ελέγχου της θρυλικής εταιρίας, δημιουργούνται προβλήματα στην παραγωγή μοτοσυκλετών, αλλά και τη διανομή ανταλλακτικών σε πολλές χώρες του κόσμου. Ευτυχώς για τους κατόχους MV Agusta στη χώρα μας η Ευθυμίου Μοτο, είχε φροντίσει να έχει μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών και έτσι δεν έχουν σημειωθεί ελλείψεις. Επίσης σύντομα θα ανακοινωθεί και ο τρόπος συνεργασίας και αντιπροσώπευσης της MV Agusta από δω και πέρα στη χώρα μας.  

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati World Première 2024, δείτε το πρώτο επεισόδιο σήμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των Benelli TRK 702 και TRK 702 X

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα