• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vespa GTV: Μία Vespa πιο τολμηρή!
Νέα Αγοράς 31/07/2023 - 19:18

Του Νεκτάριου Διατσίδη

Η νέα έκδοση GTV είναι μία πιο σπορ προσέγγιση από πλευράς σχεδιασμού και επιδόσεων της Vespa, με ένα μοντέλο που εστιάζει να δείξει τολμηρό χαρακτήρα στον μέγιστο βαθμό.

Από τη μάσκα που καλύπτει το σωληνωτό τιμόνι και παραπέμπει σε σχήμα αγωνιστικής σχεδίασης, τη μονοθέσια σέλα με διχρωμία να παραπέμπει σε σπορ μοτοσυκλέτα έχοντας τη δυνατότητα τοποθετήσεως σκληρού καλύμματος (που την κάνει μονόσελη), μέχρι τις ζάντες με τα πέντε μπράτσα και τα πορτοκαλί γραφικά να δίνουν έναν επιθετικό χαρακτήρα, το σύνολο δείχνει άκρως εντυπωσιακό και με δυναμικό χαρακτήρα.

Η Vespa GTV διαθέτει τον πιο ισχυρό κινητήρα που έχει τοποθετηθεί μέχρι στιγμής σε Vespa, δίνοντας επιδόσεις που αντιστοιχούν στο δυναμικό της χαρακτήρα. Ο κινητήρας αυτός είναι μονοκύλινδρος υδρόψυκτος 300 κ.εκ. διαθέτει τέσσερις βαλβίδες, ηλεκτρονικό ψεκασμό και αποδίδει 23.8 ίππους.

Με την έκδοση GTV η Vespa δίνει μία άλλη διάσταση στην κλασική και διαχρονική αυτή κατασκευή συνδυάζοντάς την με σύγχρονες επιδόσεις και μία αντίστοιχα δυναμική εμφάνιση που ακόμη και σταθμευμένη δείχνει με τις σχεδιαστικές της λεπτομέρειες ότι έχει σπορ χαρακτηριστικά και προδιαθέτει τον αναβάτη να κινηθεί πιο δυναμικά αξιοποιώντας ταυτόχρονα και τις υψηλότερες επιδόσεις.

Η Vespa GTV διατίθεται σε δύο εκδόσεις χρωμάτων, την ματ μπεζ με πορτοκαλί ρίγες και την μαύρη με τις ίδιες πορτοκαλί ρίγες και τις λεπτομέρειες στους μικρούς αεραγωγούς εμπρός, στη μάσκα και τους τροχούς, ώστε να υπάρχει η έντονη αντίθεση. Η εμφάνιση και η διαχρονική αξία αυτού του μοντέλου είναι το ζητούμενο και ο συνδυασμός αντίστοιχα του δυναμικού χαρακτήρα με τις καλύτερες επιδόσεις συνιστούν μία κορυφαία έκδοση της Vespa!

Βέβαια ανάλογα υψηλή είναι και η τιμή, με 6,999€ που πρέπει να αποχωριστεί κανείς για να την αποκτήσει!

Επόμενο άρθρο »

Η Triumph αποκαλύπτει το πλαίσιο της νέας σειράς μοντέλων MX

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha παρουσιάζει τη νέα επετειακή 50th Anniversary YZ250F

Χορηγοί