• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zero, Ray και WOW στο Golden Hall μέχρι τις 23/9
Νέα Αγοράς 19/09/2023 - 17:54

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

Στην ανοιχτή αυλή του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, οι μοτοσυκλέτες και τα σκούτερ της Εlectomove βρίσκονται για να γνωριστούν με το κοινό που ενδιαφέρεται για ηλεκτροκίνηση σε δύο τροχούς.

Η εκδήλωση ”Mobility 2023″ περιλαμβάνει κυρίως ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας των Αμερικανικών μοτοσυκλετών Zero, των Ισπανικών σκούτερ Ray και των Ιταλικών WOW, είναι εκεί για να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας, αλλά και να μας προσφέρουν την ευκαιρία για οδήγηση αυτών των μοντέλων!

Απαραίτητα το δίπλωμα οδήγησης και ο εξοπλισμός ασφαλείας για όσους θέλουν να πάρουν την εμπειρία της άμεσης και δυνατής επιτάχυνσης, αλλά και του διαφορετικού ήχου που κάνει ένας ηλεκτροκινητήρας που μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανεβάζει αρκετά πάνω από 10,000 στροφές.

Τα νέα δεδομένα των μετακινήσεων λοιπόν και το εντυπωσιακά μικρό κόστος χρήσης ανά χιλιόμετρο κίνησης, είναι ορισμένα από τα στοιχεία που κάνουν ενδιαφέρουσες τις ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες και σκούτερ, χωρίς να λείπει και ο προβληματισμός για την αυτονομία, τους χρόνους και τρόπους φόρτισης και όλα τα συναφή.

Ο γνωστός Πρωταθλητής αυτοκινήτου “Αμερικάνος” - κατά κόσμον Βαγγέλης Ανδρεάδης – και οι συνεργάτες του είναι πρόθυμοι να δώσουν απαντήσεις σε όλα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι τις καθημερινές: 17:00-21:00 και το Σάββατο 11:00-20:00.

 

Ο "Αμερικάνος" πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση
Ο "Αμερικάνος" πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση

Επόμενο άρθρο »

Νέα Ducati Multistrada V4 S Grand Tour με πληρέστατο στάνταρ εξοπλισμό

« Προηγούμενο άρθρο

Τα βουνά είναι το «σπίτι» του EKO Ράλλυ Ακρόπολις:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα