• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτη δημόσια εμφάνιση της νέας MX 250 της Triumph Motorcycles
Στον τελικό του SuperMotocross στο Λος Άντζελες
Νέα Αγοράς 26/09/2023 - 14:58

Η νέα MX 250 της Triumph Motorcycles έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της στον τελικό του SuperMotocross World Championship που έγινε στο Los Angeles Memorial Coliseum στην πόλη του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ το περασμένο Σάββατο.

Οι δυο νέες αγωνιστικές παραγωγής ΜΧ της Triumph έκαναν την εντυπωσιακή είσοδό τους στην πίστα μέσα σε ένα καταιγισμό πυροτεχνημάτων με αναβάτες τον Jeff 'Six-Time' Stanton και τον GOAT, Ricky Carmichael, του οποίου η μοτοσυκλέτα φόραγε προσωπικά του γραφικά (αυτοκόλλητα) και ήταν εξοπλισμένη με πρόσθετα εξαρτήματα.

Μετά από τη σύντομη βόλτα με τη νέα Triumph MX, ο Ricky Carmichael είπε: "Είμαι τόσο χαρούμενος που επιτέλους μπορώ να δείξω στους θαυμαστές το αποτέλεσμα της δουλείας μας τα τελευταία 4 χρόνια. Οι μοτοσυκλέτες έχουν πολύ καλή αίσθηση, δείχνουν εκπληκτικές και είναι ταχύτατες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και περιμένω ανυπόμονα την ημέρα, 28 Νοεμβρίου, που θα μοιραστούμε τις τελικές λεπτομέρειες.”

Ο Jeff Stanton πρόσθεσε: "Το Κολοσσαίο είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα και το να είμαι ξανά εδώ με την Triumph είναι απόλυτη τιμή για μένα. Τα νέα γραφικά δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο στο paddock και δίνουν στη μοτοσυκλέτα μια πραγματικά καθαρή και ξεχωριστή εμφάνιση που πιστεύω ότι θα λατρέψουν οι θαυμαστές".

Η Triumph Motorcycles ανακοίνωσε ότι θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της νέας MX στις 28 Νοεμβρίου 2023 σε γιγαντοοθόνες γύρω από το στάδιο.

Επόμενο άρθρο »

Το τερμάτισε ένας Ινδός με τις σακούλες του Super Market!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφίες της νέας BMW R 1300 GS 2024 και περισσότερες πληροφορίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα