• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εορτασμοί για τα 60 χρόνια της Alpinestars
Πίσω από τα φλας 05/10/2023 - 11:25

του Δημήτρη Διατσίδη

 

Στο Riccione την παραλιακή περιοχή της Ριβιέρα του Ρίμινι, η Ιταλική Alpinestars γιόρτασε τα 60 χρόνια παρουσίας της στους Αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τη συμβολή της στην προστασία των καλύτερων αθλητών του κόσμου.

 

One Goal. One Vision.” είναι το σύνθημά της και η εκδήλωση που παρακολουθήσαμε στο Riccione ξεκίνησε με την παρουσίαση του βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ!

Στο Συνεδριακό κέντρο της πόλης οι οδηγοί της εταιρίας που συμμετέχουν στο MotoGP αλλά και ο Tony Carioli από το ΜΧ, έδωσαν το παρών. O Marc Marquez με τον αδελφό του Alex, o Jorge Martin, o jack Miller, o Maverick Vinales, o Dani Pedrosa, ήταν ανάμεσα στους παρόντες, αλλά και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του παρελθόντος, όπως ο Toni Elias και ο Mick Doohan, είδαν από κοντά στις ειδικές προθήκες παλιά και νέα αγωνιστικά παπούτσια για F1, ή για το Τράιαλ, αλλά και την ιστορία του αερόσακου στις φόρμες των οδηγών.

 

Παράλληλα μέχρι και την περασμένη εβδομάδα σε μια σειρά πιστών όπως οι: Buddh, India; Los Angeles, California; Suzuka, Japan; Fort Worth, Texas; Winchester, England; και Aragon, Spain; οι αθλητέ της εταιρίας σε MotoGP, AMA Supercross, F1, NASCAR, MXGP, WorldSBK γιόρτασαν τα 60 χρόνια με ειδικά προϊόντα που φόρεσαν, με το λογότυπο “60 years of Alpinestars”

 

Για την ALPINESTARS:
 

Δημιουργήθηκε το 1963 και είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών αγωνιστικών ειδών, με προστασία αερόσακων (airbag protection), υψηλών επιδόσεων ρουχισμού και τεχνικού εξοπλισμού παπουτσιών. Η Alpinestars καταλαβαίνει ότι το καλύτερο design και την έρευνα και εξέλιξη την καταφέρνεις κάτω από τις ακραίες συνθήκες. Η εμπλοκή της με τα Formula 1, NASCAR, AMA, World Motocross και MotoGP, οδήγησε στη δημιουργία του πιο προχωρημένου τεχνικά εξοπλισμού για τους τοπ αγωνιζόμενους όλου του κόσμου.

Με τον Mattia Casadei που πριν λίγες ώρες είχε πάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto E
Με τον Mattia Casadei που πριν λίγες ώρες είχε πάρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto E
O Giuseppe Piazzola, εκδότης του Moda e Motori Magazine, μαζί μας στην εκδήλωση
O Giuseppe Piazzola, εκδότης του Moda e Motori Magazine, μαζί μας στην εκδήλωση

Επόμενο άρθρο »

Το χαμόγελο του Marquez, που κοστίζει 19 εκ. €!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ιαπωνία δεν αγαπάει τη μοτοσυκλέτα!, η Ami Uchino το εξηγεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα