• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Triumph ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Akrapovič
Για μια σειρά από συστήματα εξάτμισης
Νέα Αγοράς 09/10/2023 - 22:21

Η TRIUMPH ΚΑΙ Η AKRAPOVIC ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Η Triumph Motorcycles και η Akrapovič αποκάλυψαν σχέδια για συνεργασία σε μια σειρά από νέα συστήματα εξάτμισης στις κατηγορίες των adventure και των roadster, καθώς και για εργασίες σε ειδικά έργα.

Η συνεργασία ξεκίνησε στο paddock, όταν η Akrapovič προμήθευσε τις κορυφαίες ομάδες Moto2 TM με συστήματα εξάτμισης που λειτουργούσαν με τους κινητήρες 765 της Triumph, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων πρωταθλητών το 2021 και το 2022.

Τόσο το Akrapovič όσο και η Triumph είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο για την παροχή υψηλών επιδόσεων, κορυφαίας ποιότητας, αδιαμφισβήτητων ήχων και πρωτοποριακής σχεδίασης.

Ο Nick Bloor, Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles δήλωσε: "Αυτή η συνεργασία έχει να κάνει με το να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές, επεκτείνοντας τη γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ Triumph. Συνεργαζόμενοι με την Akrapovič για την ανάπτυξη νέων συστημάτων εξάτμισης για τα επερχόμενα μοντέλα μας, μπορούμε να δώσουμε στους αναβάτες την ευκαιρία να βελτιώσουν την απόκριση και την αίσθηση της νέας τους μοτοσυκλέτας Triumph, γνωρίζοντας ότι τα δύο έχουν εξελιχθεί δίπλα-δίπλα".

Ο Davorin Dobonik, Διευθύνων Σύμβουλος της Akrapovič πρόσθεσε: "Ως εταιρεία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα συνεργασία με την Triumph. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με μια τέτοια εμβληματική μάρκα με τεράστια κληρονομιά. Ως εταιρείες μοιραζόμαστε παρόμοιες αξίες και οι μηχανικοί μας εργάζονται ήδη μαζί με αυτούς της Triumph για την ανάπτυξη συστημάτων εξάτμισης για μοντέλα Triumph σε πολλά είδη μοτοσυκλετών, συμπεριλαμβανομένων εκδόσεων που θα εκπλήξουν πολλούς. Αυτή είναι μια συναρπαστική και σημαντική συνεργασία για την Akrapovič και είναι μια συνεργασία με την οποία όλοι επιθυμούμε να εμπλακούμε για να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε καθώς αυτή η συνεργασία μεγαλώνει και ενισχύεται".

Επόμενο άρθρο »

Test Ride ROYAL ENFIELD στην ΕΡΜΙΔΗΣ

« Προηγούμενο άρθρο

Δυναμικό restart για το 2ο Adventure Meeting

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα