• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Triumph Thruxton Final Edition
H ειδική τελευταία έκδοση της εμβληματικής Thruxton
Νέα Αγοράς 19/10/2023 - 22:46

Η Triumph ανακοίνωσε το τέλος παραγωγής της Thruxton στα τέλη του 2024 και ταυτόχρονα παρουσίασε την ειδική έκδοση Thruxton Final Edition που θα είναι διαθέσιμη μόνο για το 2024.

Η ειδική και τελευταία έκδοσή Triumph Thruxton Final Edition θα είναι διαθέσιμη, μόνο για μία χρονιά, στο χρωματικό συνδυασμό British racing green (Βρετανικό αγωνιστικό πράσινο) με χρυσά σιρίτια, στο ρεζερβουάρ και την ουρά, βαμμένα στο χέρι.

Τα φτερά (λασπωτήρες) εμπρός και πίσω της Final Edition θα είναι σε μαύρο χρώμα, στο ίδιο χρώμα θα είναι και τα πλαϊνά καπάκια που θα αναφέρουν το όνομα – THRUXTON FE – της ειδικής αυτής έκδοσης.

Επίσης θα είναι διαθέσιμο σαν έξτρα εξοπλισμός και ένα μικρό - café racer - φέρινγκ επίσης σε χρώμα British racing green.

Κάθε μοτοσυκλέτα θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας, με τον αριθμό πλαισίου και τις υπογραφές της ομάδας σχεδιασμού της Thruxton 1200 και του Nick Bloor – Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph – καθώς και με ένα πρόσθετο σήμα Final Edition σε χρυσό φόντο.

Η Triumph Thruxton Final Edition τεχνικά βασίζεται στην Triumph RS και είναι εξοπλισμένη με χρυσό μπροστινό σύστημα USD με καλάμια 43 mm της Showa, δυο, επίσης χρυσά, αμορτισέρ της Öhlins, φρένα της Brembo και ελαστικά Metzeler Racetec RR.

Ο κινητήρας παραμένει ο σύγχρονος, με κλασική εμφάνιση, παράλληλος υγρόψυκτος δικύλινδρος 8βάλβιδος με 1Ε.Ε.Κ. της Triumph Motorcycles με απόδοση 103 ίππων από 1200 κ. εκ.

Η πρώτη Triumph Bonneville T120 Thruxton παρουσιάστηκε το 1959 και ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα παραγωγής που έσπασε το φράγμα της μέσης ωριαίας των 100 μιλίων/ώρα στο Isle of Man TT του 1969.

Η σύγχρονη Thruxton της αναγεννημένης Triumph Motorcycles εμφανίστηκε το 2004 και από το 2016 που δέχθηκε μια σημαντική αναβάθμιση παραμένει ουσιαστικά η ίδια μοτοσυκλέτα.

Η προπαραγγελίες για την Triumph Thruxton Final Edition έχουν ήδη ανοίξει.

Επόμενο άρθρο »

Suzuki Hayabusa 25th Anniversary - Ειδική έκδοση για τα 25 χρόνια

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati World Première 2024 - Choose It All

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα