• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα σειρά Triumph Tiger 900 2024
Με αυξημένη απόδοση, περισσότερες δυνατότητες, άνεση και χαρακτήρα
Νέα Αγοράς 05/11/2023 - 17:27

Δελτίο Τύπου


ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ TIGER 900 ΓΙΑ ΤΟ 2024 

Παρέχοντας περισσότερη ισχύ, ροπή, δυνατότητες και άνεση, η νέα σειρά Tiger 900 της Triumph Motorcycles ανεβάζει τον πήχη στις μεσαίες adventure μοτοσυκλέτες το 2024.

Η νέα γκάμα περιλαμβάνει τις Tiger 900 GT, GT Pro και Rally Pro, κάθε μια από τις οποίες προσφέρει ένα σημαντικό σκαλοπάτι βελτίωσης της απόδοσης και των προδιαγραφών.
 
Ο τρικύλινδρος κινητήρας σήμα κατατεθέν της Tiger 900 έχει λάβει μια σημαντική αναβάθμιση, συμπεριλαμβανομένων αναθεωρημένων εξαρτημάτων κινητήρα, παρέχοντας 13% περισσότερη ισχύ από την προηγούμενη γενιά, δίνοντας μέγιστη ισχύ 108 ίππων και υψηλότερη μέγιστη ροπή 90 Nm.

Ο νέος κινητήρας προσφέρει επίσης καλύτερη έλξη χαμηλότερα στο εύρος στροφών. Με τα offset διαστήματα ανάφλεξης του στροφάλου T-plane, η Tiger 900 διατηρεί την χαρακτηριστική και ξεχωριστή απόδοση και τον ήχο, καθώς επίσης επιτυγχάνει βελτιωμένη απόδοση σε όλο το φάσμα στροφών και έως και 9% καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Triumph Tiger 900 GT Pro
Triumph Tiger 900 GT Pro

Τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας παρέχουν περισσότερες δυνατότητες παντού, συμπεριλαμβανομένου του ενισχυμένου φρεναρίσματος για καλύτερο έλεγχο και μειωμένες αποστάσεις ακινητοποίησης, και ένα νέο σύστημα προειδοποίησης επιβράδυνσης έκτακτης ανάγκης, το οποίο ενεργοποιεί τα φώτα αλάρμ όταν φρενάρετε γρήγορα και απενεργοποιείται αυτόματα όταν απομακρύνεστε.

Τα νέα φώτα σήμανσης παρέχουν μια εμφανή σιλουέτα ειδικά τη νύχτα και σε κακή ορατότητα. Η νέα σειρά διαθέτει επίσης νέο όργανο TFT 7”, με νέα γραφικά και σύστημα μενού και νέο φορτιστή πιλοτηρίου USB-C, καθώς και συνδεσιμότητα My Triumph Bluetooth στάνταρ σε όλα τα μοντέλα.

Η νέα σέλα είναι πιο επίπεδη και ευρύχωρη, θερμαινόμενη και στα δύο μοντέλα Pro, σχεδιασμένη ειδικά για να παρέχει περισσότερη άνεση σε μεγάλες αποστάσεις.

Υπάρχει η  δυνατότητα προσαρμογής 20 χλστ στο ύψος της σέλας για όλα τα μοντέλα και μια αξεσουάρ θερμαινόμενη χαμηλή σέλα αναβάτη που μειώνει το ύψος της σέλας κατά 20 χλστ επιπλέον.

Αυτό προσφέρει στα μοντέλα GT χαμηλό δυνητικό ύψος σέλας έως και στα 800 χλστ, το οποίο σε συνδυασμό με το στενό πλάτος, βελτιώνει την προσβασιμότητα.

Ένα νέο σύστημα στήριξης τιμονιού με απόσβεση προσφέρει πιο άνετη οδήγηση, καθώς και η βελτιωμένη θέση του τιμονιού στη Rally Pro, με το τιμόνι 15 χλστ πιο κοντά, διευκολύνει για πιο ευέλικτη οδήγηση ενώ κάθεστε ή στέκεστε.

Φέρνοντας ακόμη περισσότερο χαρακτήρα Tiger, η σειρά 2024 έχει νέα πλαστικά στο ρύγχος, το πιλοτήριο και τα πλαϊνά πάνελ σε μια ενσωματωμένη σχεδίαση που δίνει σε κάθε μοτοσυκλέτα μια επιθετική, επικεντρωμένη στην περιπέτεια σιλουέτα.

Νέα σύγχρονα και δυναμικά σχέδια βαφής και γραφικά ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Ένα νέο τελικό εξάτμισης Akrapovič βρίσκεται στην κορυφή της εκτεταμένης λίστας με περισσότερα από 50 αξεσουάρ, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα προσαρμοσμένα πακέτα αξεσουάρ, τα κιτ Performance, Protection, Trekker και Expedition.

Η νέα σειρά διατηρεί όλες τις κορυφαίες στην κατηγορία προδιαγραφές της Tiger 900:

Βελτιστοποιημένο γωνιακό ABS και γωνιακός έλεγχος πρόσφυσης με IMU 
Έως έξι προγράμματα οδήγησης, που περιλαμβάνουν τα Road, Rain, Sport και Off-Road, συν το Rider Configurable για τις GT Pro και Rally Pro και το πρόγραμμα Off-Road Pro μόνο για την Rally Pro
Φωτισμός πλήρως LED, συμπεριλαμβανομένου του προβολέα DRL με την υπογραφή και του συμπαγούς οπίσθιου φαναριού
Triumph Shift Assist – Υποβοήθηση Αλλαγής Ταχυτήτων (GT Pro & Rally Pro)
Θερμαινόμενα γκριπ και σέλες (GT Pro & Rally Pro)
Φωτιζόμενοι διακόπτες 
Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (GT Pro & Rally Pro)
Φρένα Brembo Stylema® Monobloc 
Ανάρτηση ανώτερων προδιαγραφών για συγκεκριμένη για κάθε μοντέλο, ρυθμισμένη για μέγιστη ικανότητα δρόμου και εκτός δρόμου
    - Η GT διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι φυσιγγίων Marzocchi 45 χλστ, μονάδα πίσω ανάρτησης με χειροκίνητη ρύθμιση προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς και διαδρομή πιρουνιού 180 χλστ και διαδρομή πίσω τροχού 170 χλστ
    - Η GT Pro διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι φυσιγγίων Marzocchi 45 χλστ, μονάδα πίσω ανάρτησης με ηλεκτρονική ρύθμιση προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς και διαδρομή πιρουνιού 180 χλστ και διαδρομή πίσω τροχού 170 χλστ
    - Η Rally Pro επωφελείται από πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι φυσιγγίων Showa 45 χλστ με χειροκίνητη προφόρτιση, επαναφορά και απόσβεση συμπίεσης και μονάδα πίσω ανάρτησης με χειροκίνητα πλήρως ρυθμιζόμενη προφόρτιση και απόσβεση επαναφοράς, διαδρομή πιρουνιού 240 χλστ και διαδρομή πίσω τροχού 230 χλστ
Ελαφρύ αρθρωτό πλαίσιο
Ρυθμιζόμενη ζελατίνα & ρυθμιζόμενο ύψος σέλας 20χλστ
Ρεζερβουάρ 20 λίτρων

Triumph Tiger 900 Rally Pro
Triumph Tiger 900 Rally Pro

 

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Μοναδικός από την Triumph, ο κινητήρας με στρόφαλο T-plane με τη σειρά πυροδότησης 1,3,2 και το χαρακτηριστικό τρικύλινδρο ήχο της εξάτμισης, έχει αναπτυχθεί περαιτέρω για τη νέα σειρά Tiger 900.

Οι αναθεωρήσεις του κινητήρα οδήγησαν σε αύξηση της ισχύος κατά 13% ανεβάζοντας την Tiger 900 από τα 95 PS στα εντυπωσιακά 108 PS. Αυτό επιτεύχθηκε ενώ αποκτά περισσότερη ροπή και ικανότητα έλξης σε χαμηλές σ.α.λ.

Η αυξημένη ισχύς γίνεται αισθητή σε όλο το εύρος στροφών, με πιο μυώδεις μεσαίες στροφές και βελτιωμένη επιτάχυνση.

Στον δρόμο, η νέα Tiger 900 είναι ευέλικτη και εύκολη στην οδήγηση σε χαμηλές ταχύτητες, αλλά με άφθονες επιδόσεις για γρήγορες εκρήξεις επιτάχυνσης και αβίαστη περιήγηση υψηλής ταχύτητας.

Σε πιο τεχνικές καταστάσεις εκτός δρόμου, ο λεπτός έλεγχος του γκαζιού είναι διαισθητικός και εμπνέει εμπιστοσύνη.

Κάθε μοντέλο επωφελείται από μια συγκεκριμένη διάταξη ανάρτησης, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες του κάθε αναβάτη.

Η GT είναι εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας ανάρτηση Marzocchi™ με ρυθμιζόμενη συμπίεση και απόσβεση επαναφοράς.

Με διαδρομή πιρουνιού 180 χλστ και διαδρομή πίσω τροχού 170 χλστ, η διάταξη έχει ρυθμιστεί ειδικά για την GT ώστε να προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και άνεση στην οδήγηση μεγάλων αποστάσεων, σε συνδυασμό με την ικανότητα αντιμετώπισης εδάφους εκτός δρόμου.

Η GT Pro χρησιμοποιεί επίσης ανάρτηση Marzocchi™. Το πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι ταιριάζει με μια ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη μονάδα πίσω ανάρτησης - αυτό επιτρέπει εύκολες και βολικές ρυθμίσεις προφόρτισης με το πάτημα ενός κουμπιού για να ταιριάζουν σε αναβάτες που ταξιδεύουν μόνοι, με συνεπιβάτη ή με πλήρες φορτίο.

Η Rally Pro χρησιμοποιεί ανάρτηση Showa™, προσφέροντας στους αναβάτες πλήρη προσαρμοστικότητα και γενναιόδωρη διαδρομή τροχού 240 χλστ μπροστά και 230 χλστ πίσω.

Αυτή η υψηλής ποιότητας προοδευτική διάταξη ανάρτησης παρέχει ικανότητα και ευελιξία σε όλους τους δρόμους.

Συμπληρώνοντας αυτή τη συγκεκριμένη ανάρτηση, οι εστιασμένες στον δρόμο GT και GT Pro διαθέτουν ζάντες από χυτό ελαφρύ κράμα, 19" μπροστά και 17" πίσω, για την τέλεια ισορροπία μεταξύ συμπεριφοράς στην άσφαλτο και ικανότητας εκτός δρόμου.

Η Rally Pro χρησιμοποιεί ακτινωτούς τροχούς χωρίς αεροθαλάμους με μπροστινό 21" για καθαρή απόδοση εκτός δρόμου και ευρεία επιλογή ελαστικών.

Οι καλύτερες στην κατηγορία δαγκάνες φρένου Brembo Stylema™ τοποθετούνται και στα τρία νέα μοντέλα Tiger 900, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική ισχύ ακινητοποίησης και ευαίσθητη αίσθηση μανέτας που βοηθά να διατηρείται το φρενάρισμα ισχυρό, ομαλό και ελεγχόμενο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Η νέα Tiger 900 για το 2024 διαθέτει νέα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας για τη βελτίωση της ορατότητας στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συστήματος προειδοποίησης επιβράδυνσης έκτακτης ανάγκης, το οποίο ενεργοποιεί τα φώτα αλάρμ όταν φρενάρετε γρήγορα και απενεργοποιείται αυτόματα όταν απομακρύνεστε.

Επιπλέον, τα νέα φώτα σήμανσης παρέχουν μια εμφανή σιλουέτα ειδικά τη νύχτα και σε κακή ορατότητα.

Το βελτιστοποιημένο γωνιακό ABS και το βελτιστοποιημένο γωνιακό Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης διατίθενται στάνταρ και στα τρία μοντέλα Tiger 900.

Μαζί με το γκάζι ride-by-wire, το επίπεδο υποβοήθησης μπορεί να αλλάξει με τέσσερα διαφορετικά τυπικά προγράμματα οδήγησης - Road, Rain, Sport και Off-Road.

Η GT Pro έχει πέντε προγράμματα με την πρόσθετη λειτουργία Rider Programmable που επιτρέπει τη λεπτή ρύθμιση που ταιριάζει στις προτιμήσεις και το στυλ οδήγησης του αναβάτη.

Η Rally Pro έχει έξι λειτουργίες με την επιπλέον λειτουργία Off-Road Pro που απενεργοποιεί πλήρως το ABS και τον έλεγχο πρόσφυσης για να επιτρέψει την πλήρη χρήση της ικανότητας του Tiger 900 Rally Pro εκτός δρόμου.

Το νέο βελτιωμένο σύστημα πέδησης εξισορροπεί αυτόματα την προσπάθεια πέδησης εμπρός και πίσω, σε αρμονία με το βελτιστοποιημένο σύστημα ABS στις στροφές, για βελτίωση της ευστάθειας σε σκληρό φρενάρισμα, ενώ παράλληλα μειώνει σημαντικά τις αποστάσεις ακινητοποίησης.

Το σύστημα συμπλέκτη Slip and Assist της Triumph είναι τοποθετημένο και στα τρία μοντέλα Tiger 900, δίνοντας ελαφριά δράση στη μανέτα συμπλέκτη για μείωση της κόπωσης του αναβάτη, ειδικά σε συνθήκες συμφόρησης στην πόλη και στην τεχνική οδήγηση εκτός δρόμου.

Αυτό το σύστημα βελτιώνει επίσης τον έλεγχο του πίσω τροχού υπό έντονη επιβράδυνση, βοηθώντας στην ομαλή και σίγουρη είσοδο στις στροφές σε μια σειρά επιφανειών.

Τα μοντέλα Pro είναι επίσης εξοπλισμένα με το σύστημα Triumph Shift Assist. Αυτό επιτρέπει αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη τόσο πάνω όσο και προς τα κάτω απρόσκοπτη επιτάχυνση και εξαιρετικά ομαλή επιβράδυνση.

Το σύστημα My Triumph Connectivity είναι πλέον στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Tiger 900.

Μουσική, τηλέφωνο και πλοήγηση με τη σειρά είναι όλα προσβάσιμα μέσω της νέας διαισθητικής και ευανάγνωστης οθόνης TFT 7” που είναι κολλημένη στο γυαλί για καθαρή εικόνα χωρίς αντανακλάσεις.

Θερμαινόμενα γκριπ και σέλες συν ένα σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS) είναι επίσης στάνταρ και στα δύο μοντέλα Pro.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΑΝΕΣΗ

Η σέλα έχει επανασχεδιαστεί για βελτιωμένη άνεση σε μεγάλες αποστάσεις, διατηρώντας παράλληλα την ευκολία κίνησης για τον αναβάτη ώστε να βρει την τέλεια εργονομική του θέση.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν δυνατότητα ρύθμισης 20 χλστ, καθώς και θερμαινόμενες σέλες και για τα δύο μοντέλα Pro, για βέλτιστη άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ένα νέο σύστημα στήριξης τιμονιού με απόσβεση προσφέρει πιο άνετη οδήγηση, ενώ η θέση του τιμονιού στη Rally Pro έχει μετακινηθεί προς τα πίσω κατά 15 χλστ.

Αυτή η ελαφρά μείωση της απόστασης βελτιώνει την άνεση στην καθιστή οδήγηση, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον έλεγχο του αναβάτη και την ευελιξία της μοτοσυκλέτας στην όρθια θέση όταν οδηγεί εκτός δρόμου.

Ακόμη και το σχήμα του ρεζερβουάρ καυσίμου των 20 λίτρων έχει μελετηθεί προσεκτικά για να παρέχει την τέλεια θέση οδήγησης χωρίς να διακυβεύεται ο έλεγχος όταν στέκεστε.

Μια ρυθμιζόμενη ζελατίνα με πέντε ρυθμίσεις που εκτείνονται σε 50 χλστ, διασφαλίζει ότι όλοι οι αναβάτες μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετική προστασία από τον άνεμο στις υψηλές ταχύτητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Το επιθετικό στυλ Tiger και ο ξεχωριστός χαρακτήρας που επικεντρώνεται στην περιπέτεια έχει αναθεωρηθεί και ακονιστεί.

Τα νέα πλαστικά έχουν τώρα πιο καθαρό, πιο ολοκληρωμένο σχεδιασμό που ρέει όμορφα από το ρύγχος, μέσα από το πιλοτήριο και στα πλαϊνά πάνελ.

Τρία εντυπωσιακά νέα σχέδια βαφής και γραφικά είναι διαθέσιμα για κάθε μοντέλο.

Οι GT και GT Pro είναι διαθέσιμες σε Snowdonia White ως στάνταρ, με δύο premium επιλογές βαφής, Graphite και Sapphire Black, και Carnival Red και Sapphire Black. Η Rally Pro είναι διαθέσιμη σε Carbon Black και Sapphire Black, με δυνατότητα αναβάθμισης στα εντυπωσιακά Ash Grey και Intense Orange ή Matt Khaki Green και Matt Phantom Black.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ 

Πάνω από 50 αξεσουάρ και τέσσερα κιτ αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για τη νέα σειρά Tiger 900.

Το πλήρως φορτωμένο πακέτο αξεσουάρ Performance περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο τελικό Akrapovič, το πρώτο από μια σειρά νέων συστημάτων εξάτμισης που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία.

Με ελαφρύ σχεδιασμό από τιτάνιο και κώνο από ανθρακόνημα, το νέο τελικό προσφέρει εξοικονόμηση βάρους 1 κιλού και ακόμα καλύτερο ήχο.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης κυλιόμενα φλας εμπρός και πίσω με νέο χαρακτηριστικό φως σήμανσης και κατεργασμένα μαρσπιέ adventure τύπου billet.

Το Protection Pack παρουσιάζει βασικά πρακτικά αξεσουάρ, κιτ κάτω και άνω μπαρών κινητήρα, tank pad, προστατευτικό κάρτερ, προστατευτικά πιρουνιού, προστατευτικό ψυγείου και για εκτός δρόμου, κιτ προστασίας προβολέων.

Τα πακέτα Trekker και Expedition παρέχουν δύο ξεχωριστές, προσαρμοσμένες επιλογές αποσκευών για εκτεταμένες περιηγήσεις ή περιπέτειες εκτός δρόμου.

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Ο Chief Product Officer της Triumph, Steve Sargent, δήλωσε: "Η Tiger 900 έχει ήδη μια εξαιρετική φήμη ως νικήτρια βραβείων και ανταγωνίστρια ράλι, απολαμβάνοντας επιτυχία έναντι μοτοσυκλετών παραγωγής καθώς και ειδικά κατασκευασμένων μοτοσυκλετών εκτός δρόμου". Πράγματι, η Tiger 900 Rally Pro χρησιμοποιήθηκε από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Enduro Iván Cervantes, εξασφαλίζοντας τίτλους πρωταθλητή στο Baja Aragón Rally, στο 1000 Dunas Raid και στο Bassela Enduro το 2022. "Με μια τόσο εντυπωσιακή γενεαλογία, χρειαζόμασταν να θέσουμε έναν υψηλό στόχο για τη βελτίωση της νέας Tiger 900. Είχαμε επικεντρωθεί στο να ανεβάσουμε ξανά το παιχνίδι στην κατηγορία μεσαίων βαρών. Ως αποτέλεσμα, προσφέραμε ένα σημαντικό βήμα προς τα πάνω, με περισσότερες επιδόσεις, περισσότερες δυνατότητες, περισσότερη ολοήμερη άνεση και επιθετικό στυλ και παράστημα".

Οι τιμές των μοντέλων για την ελληνική αγορά θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν τώρα στους αντιπροσώπους της Triumph, με μοτοσυκλέτες διαθέσιμες για παράδοση από τις αρχές του 2024.


 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

Tiger 900 GT

Tiger 900 GT Pro

Tiger 900 Rally Pro

Tύπος

Υδρόψυκτος, 12-βάλβιδος, 2ΕΕΚ, τρικύλινδρος εν σειρά

Χωρητικότητα

888 κ.εκ.

Διάμετρος

78.0 χλστ

Διαδρομή

61.9 χλστ

Συμπίεση

13.0:1

Μέγιστη ιπποδύναμη

108 PS @ 9,500 σαλ

Μέγιστη ροπή

90 Nm @ 6,850 σαλ

Σύστημα τροφοδοσίας

Διαδοχικός ηλεκτρονικός ψεκασμός πολλαπλών σημείων με ηλεκτρονικό γκάζι

Εξάτμιση

Ανοξείδωτη ατσάλινη 3 σε ένα, πλαϊνό ανοξείδωτο ατσάλινο τελικό

Τελική μετάδοση

Αλυσίδα O-ring

Συμπλέκτης

Υγρός, πολύδισκος, υποβοηθούμενος ολίσθησης

Κιβώτιο

6 ταχυτήτων

 

ΠΛΑΙΣΙΟ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

 

Tiger 900 GT

Tiger 900 GT Pro

Tiger 900 Rally Pro

Πλαίσιο

Ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, βιδωτό υποπλαίσιο

Ψαλίδι

Διπλό από χυτό αλουμίνιο

Εμπρός Τροχός

Χυτός αλουμινίου, 19 x 2.5 in

Ακτινωτός χωρίς αεροθάλαμο, 21 x 2.15

Πίσω Τροχός

Χυτός αλουμινίου, 17 x 4.25 in

Ακτινωτός χωρίς αεροθάλαμο, 17 x 4.25”

Εμπρός Ελαστικό

Metzeler TouranceTM Next, 100/90-19

Bridgestone Battlax Adventure 90/90-21

Πίσω Ελαστικό

Metzeler TouranceTM Next, 150/70R17

Bridgestone Battlax Adventure 150/70-R17

Εμπρός Ανάρτηση

Ανεστραμμένο πιρούνι Marzocchi 45 χλστ, χειροκίνητη ρύθμιση επαναφοράς και απόσβεσης συμπίεσης, 180χλστ διαδρομή

Ανεστραμμένο πιρούνι Showa 45 χλστ, χειροκίνητη ρύθμιση επαναφοράς και απόσβεσης συμπίεσης, 240χλστ διαδρομή

Πίσω Ανάρτηση

Mονάδα πίσω ανάρτησης Marzocchi με χειροκίνητη ρύθμιση προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς, διαδρομή πίσω τροχού 170 χλστ

 

Mονάδα πίσω ανάρτησης Marzocchi με ηλεκτρονική ρύθμιση προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς, διαδρομή πίσω τροχού 170 χλστ

 

Mονάδα πίσω ανάρτησης Showa με χειροκίνητη ρύθμιση προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς, διαδρομή πίσω τροχού 230 χλστ

 

Εμπρός Φρένα

Διπλοί πλευστοί δίσκοι 320χλστ, Τετραπίστονες μονομπλόκ δαγκάνες Brembo Stylema 4. Ακτινική τρόμπα εμπρός φρένου, βελτιστοποιημένο γωνιακό ABS

Πίσω Φρένα

Μονός δίσκος 255χλστ. Μονοπίστονη δαγκάνα ολίσθησης, βελτιστοποιημένο γωνιακό ABS

Όργανα

Πακέτο οργάνων με πλήρως έγχρωμη TFT 7” με σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ

 

Tiger 900 GT

Tiger 900 GT Pro

Tiger 900 Rally Pro

Μήκος

2305 χλστ

2317 χλστ

Πλάτος (Τιμόνι)

930 χλστ

935 χλστ

Ύψος Χωρίς Καθρέφτες

Ρυθμιζόμενο 1410 χλστ -1460 χλστ

Ρυθμιζόμενο

1452 χλστ - 1502 χλστ

Ύψος Σέλας

Ρυθμιζόμενο 820-840 χλστ

Ρυθμιζόμενο 860-880 χλστ

Μεταξόνιο

1556 χλστ

1551 χλστ

Γωνία Κάστερ

24.6°

24.4°

Ίχνος

Θα ανακοινωθεί σύντομα

Θα ανακοινωθεί σύντομα

Υγρό Βάρος

219 κιλά

222 κιλά

228 κιλά

Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ

20 λίτρα

 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

 

Tiger 900 GT

Tiger 900 GT Pro

Tiger 900 Rally Pro

Κατανάλωση Καυσίμου **

4.7 litres / 100 km

Νούμερα CO2**

108 γρ/χλμ

Πρότυπο**

EURO 5+

Τα νούμερα εκπομπών CO2 Euro 5 και κατανάλωσης καυσίμου μετριούνται σύμφωνα με τον κανονισμό 168/2013/EC. Τα νούμερα κατανάλωσης αντλούνται από συγκεκριμένες συνθήκες δοκιμών και παρέχονται για συγκριτικούς σκοπούς μόνο. Ενδέχεται να μην αντανακλούν αποτελέσματα πραγματικής οδήγησης.

 

 

ΣΕΡΒΙΣ

 

Tiger 900 GT

Tiger 900 GT Pro

Tiger 900 Rally Pro

Διάστημα σέρβις

10,000 χλμ ή 12 μήνες, όποιο έρθει πρώτο

 

 

Επόμενο άρθρο »

Το Honda Motocompacto είναι η χαρά μέσα σε μία βαλίτσα

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha Motor διευκρινίζει ότι η συμφωνία με την CFMOTO ισχύει μόνο για την Κινεζική αγορά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα