• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο δρόμο προς το ΜotoGP ο Βασίλης Παντελεάκης με το Winners Club!
Ελληνικοί αγώνες 19/12/2023 - 21:39

Ο δρόμος προς το MotoGP είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά ο δεκαεξάχρονος Βασίλης Παντελεάκης ήδη οχτώ χρόνια έχει μια πετυχημένη πορεία προς το στόχο του.

Πετυχαίνοντας πολύ καλά αποτελέσματα στα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που οδηγούν στο δρόμο για το ΜotoGP βρίσκεται για την αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί στο ΜotoGP.

Συγκεκριμένα το 2024 θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία Junior GP (Μoto3) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FΙΜ JuniorGP.

Πολλά από τα αστέρια του ΜotoGP έχουν αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία, να αναφέρουμε χαρακτηριστικά τα αδέλφια Μαρκέθ, ο Κουαρταραρό, ο Στόνερ, ο Μίλερ, ο Μπανιάια, ο Ακόστα, ο Μιρ, ο Βινιάλες και πολλοί άλλοι.

Το κόστος συμμετοχής σε αυτή την κατηγορία είναι τεράστιο, γι’ αυτό το λόγο ο Βασίλης και η ομάδα του σκέφτηκαν μια πρωτοποριακή ιδέα ένα υποστηρικτικό club το (Winners Club) όπου μαζί με τους χορηγούς του θα μπορέσουν να καλύψουν αυτό το κόστος.

Το Winners Club απευθύνεται στις χιλιάδες κόσμου που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες, καθώς και σε όλους αυτούς που αισθάνονται περήφανοι όταν Έλληνες διαπρέπουν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα διαφημίζοντας την χώρα τους.

Τα μέλη δίνουν μία ετήσια συνδρομή 20 € για την υποστήριξη του Βασίλη Παντελεάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά ουσιαστικά κερδίζουν πολλά περισσότερα με τις παροχές που τους προσφέρει η κάρτα μέλους.

Πάνω από 120 καταστήματα με σκοπό να στηρίξουν κι αυτά την προσπάθεια του Βασίλη (που στο μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερα) κάνουν ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα μέλη του κλαμπ για απεριόριστες αγορές εξοικονομώντας τους χρήματα.

Επίσης όλα τα μέλη με τον αριθμό της κάρτας τους θα συμμετέχουν σε κληρώσεις με μεγάλα δώρα.

Ήδη έχει ανακοινωθεί κλήρωση για το 2024 μίας μοτοσικλέτας Honda ADV 350 αξίας 7,300 €

 

Βασίλης Παντελεάκης – Οδηγός Αγώνων
“Τα δύο επόμενα χρόνια είναι τα πιο κρίσιμα για να καταφέρω τον τελικό μου στόχο που δεν είναι άλλος από τον αγωνιστώ στο ΜotoGP. Ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω έτσι ώστε να βελτιωθώ και να πρωταγωνιστήσω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πριν από το ΜotoGP. Θα ήθελα να καλέσω όλους σας να γίνετε μέλη στο κλαμπ και να βαδίσουμε μαζί το δρόμο για το ΜotoGP. Και όπως έχω ξαναπεί, όταν οι Έλληνες ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!!!”

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορεί κανείς να δει τα καταστήματα που προσφέρουν τις εκπτώσεις για τα μέλη του κλαμπ, καθώς και τον τρόπο για να γίνει μέλος.

https://vasilispanteleakis.com/

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Πέρα από την πτώση ήταν ένα θετικό Σαββατοκύριακο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα